x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Poftiţi pe la noi! Delia cară saci în spinare. Buzdugan găteşte, dă cu aspiratorul şi plantează flori

Poftiţi pe la noi! Delia cară saci în spinare. Buzdugan găteşte, dă cu aspiratorul şi plantează flori

04 Aug 2014   •   10:29
Poftiţi pe la noi! Delia cară saci în spinare. Buzdugan găteşte, dă cu aspiratorul şi plantează flori
Sursa foto: Paul Diaconu

Poftiţi pe la noi! Delia, Roxana Ionescu, Cătălin Moroşanu şi Daniel Buzdugan, gazde în cea de-a treia ediţie a emisiunii
Luni, 4 august, şi marţi, 5 august, de la 20:30, la Antena 1

Şi în cea de-a treia ediţie a emisiunii “Poftiţi pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 4 august, şi marţi, 5 august, de la 20:30, perfecţionistul nea Mărin are patru ajutoare de nădejde pentru a relansa o pensiune din Sinaia. Delia, diva de la “X Factor”, Roxana Ionescu, prezentatoarea emisiunii “Splash! Vedete la apă”, Daniel Buzdugan, prezentatorul emisiunii “Morning Zu” şi Cătălin Moroşanu sar în ajutorul unei afaceri de familie care se confruntă cu probleme grave.
   
“Am muncit cât n-am muncit toată viaţa”, spune Daniel Buzdugan despre experienţa de la “Poftiţi pe la noi!”, în timp ce Roxana Ionescu e de părere că este leneş, iar nea Mărin îl dibuieşte că este “un pic chiulangiu”.

Cătălin Moroşanu face ca Moartea... din Carpaţi atunci când este surprins flămând, Delia cară saci în spinare mai ceva ca un bărbat vânjos, iar Daniel Buzdugan plantează cu delicateţe flori în zeci de jardiniere.

Colac peste pupăză, perfecţionistul nea Mărin primeşte întăriri din partea unui alt chiţibuşar: chef Cătălin Scărlătescu, care vine să detecteze toate problemele pe care le are pensiunea din punct de vedere al preparatelor servite.

Delia şi Roxana Ionescu vopsesc şi schimbă perdelele, Daniel Buzdugan găteşte şi dă cu aspiratorul, iar Cătălin Moroşanu asamblează mese şi îşi sparge arcada atunci când vrea să scape de treburi.

Muncă pe brânci, distracţie cu porţia, implicare trup şi suflet în salvarea unei afaceri de familie, nimic din toate acestea nu va lipsi din cea de-a treia ediţie a emisiunii “Poftiţi pe la noi!”.

×