x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Valentin Butnaru, prezentatorul Observator, da emotii studentilor IMA!

Valentin Butnaru, prezentatorul Observator, da emotii studentilor IMA!

25 Mar 2015   •   17:07
Valentin Butnaru, prezentatorul Observator, da emotii studentilor IMA!

Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului de la ora 6,00, este un tanar cool, pasionat de sporturi extreme, pe care telespectatorii il cunosc de la pupitrul stirilor matinale ale Observatorului Antena 1. Valentin este si trainer la Intact Media Academy, iar prima lui intalnire cu studentii a fost cu emotii puternice. Pentru ca Vali Butnaru le-a adresat un indemn care aduce senzatia unui pumn in plex chiar si unui „senior” care a absolvit scoala in urma cu 30 de ani: „Scoateti o foaie de hartie si scrieti: Test de cultura generala”.

Dupa ce si-au notat cerintele, iar emotiile ajunsesera la cote maxime, Valentin si-a linistit studentii, spunandu-le ca a fost doar un exercitiu perfect pentru numele cursului pe care il va sustine, ”Creative Media”. “Dacă vrei să faci carieră în lumea show-ului, trebuie să stii sa te joci cu emotiile, uneori sa le stapanesti, alteori, atunci cand e momentul, sa le exprimi”, le-a explicat trainerul. “Cursul de Creative Media este menit să dezvolte abilități pe care multi dintre noi nu stim ca le detinem și care vor fi utile în orice situatie tensionată cu care se vor confrunta în viitor”, a mai explicat Valentin Butnaru. Cursanții vor fi puși în fața multor situații imprevizibile, pentru a scăpa de trac și de emoții
.
Cursurile de PREZENTATOR de la IMA au început la mijlocul lunii martie, iar in prezent se fac înscrieri pentru o nouă grupă.
Pasionații de partea tehnică din munca în televiziune se pot înscrie aici la cursurile de CAMERAMAN și EDITOR-IMAGINE.

×