x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Crazy Salsa Fest dă startul la distracţie pe litoralul românesc!

Crazy Salsa Fest dă startul la distracţie pe litoralul românesc!

de Dana Andronie    |    17 Apr 2013   •   12:14
Crazy Salsa Fest dă startul la distracţie pe litoralul românesc!
Festivalul internaţional de dans are loc între 26-29 aprilie, în staţiunea Neptun

Pe lângă staţiunea Mamaia, declarată a fi capitala distracţiei de pe litoral, anul acesta startul la distracţie îl va da staţiunea Neptun din Mangalia, care va găzdui cea de-a patra ediţie a festivalului internaţional de dans - Crazy Salsa Fest, începând din 26 aprilie până pe 29 aprilie (Ziua Internaţională a Dansului, conform calendarului UNESCO).

Cele trei zile de festival vor fi asezonate cu incitante cursuri de dans susţinute de instructori renumiţi din ţară şi străinătate, dar şi cu etica dansului predată de Felix Crainicu, care de altfel îşi va lansa şi cartea “ Eticheta în dansul Social” (tradusă şi în alte limbi de circulaţie internaţională). Nu vor lipsi nici spectacolele incendiare oferite de cele mai renumite şcoli de dans şi de cei mai cunoscuţi artişti de la noi din ţară, dar şi din străinătate, printre care se numără şi Marvin Ramos (Columbia), Mira Que Locura (Italia), Mark Antony şi Olesia (Canada/Ucraina), James Thomas (Olanda), Bahar Hacimemet şi Sercan Dadas (Turcia), Sunny Dance Studio, Club Amor, Dj Dobcko (Bulgaria) etc.

Festivalul va fi deschis cu o defilare a cluburilor sportive din Mangalia, cu ambarcaţiuni cu motor şi cu vele, graţie Asociaţiei Sportive Municipal Callatis. 

Ciprian Broască, membru al Consiliului Internaţional al Dansului –UNESCO şi preşedintele CS Noua Generaţie, se va asigura că arta dansului va fi sărbătorită cum se cuvine, printr-un spectacol remarcabil cu o diversitate de dansuri tradiţionale, din diferite ţări.

Crazy Salsa Fest are ca scop atragerea unui număr foarte mare de turişti, care se vor bucura de cursuri de dans, divertisment şi petreceri pe ritmuri latino americane şi cubaneze.



×
Subiecte în articol: Salsa Fest Crazy Salsa Fest litoral