x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Gala Folk You!Florian Pittiş, în Bucureşti!

Gala Folk You!Florian Pittiş, în Bucureşti!

de Dana Andronie    |    07 Sep 2012   •   12:54
Gala Folk You!Florian Pittiş, în Bucureşti!

Festivalul Folk You! Florian Pittis si-a gasit locul de gala in Centrul Vechi al Bucurestiului. Anul trecut, pe strada Franceza din Capitala mii de oameni au fost martorii primei editii de gala din Bucuresti a festivalului care se incadreaza in Miscarea de Rezistenta impotriva prostiei revarsate.

Micutul "dig' ridicat, la Vama Veche, in 2005 impotriva falsului si kitsch-ului a devenit acum baraj. Folkul a ramas in continuare portdrapelul miscarii, dar scena s-a largit, s-a extins, pentru toate genurile si speciile muzicale care au ceva original de spus.

A venit toamna, vine Folk You!, sa ne acopere inima cu ceva, cu toata splendoarea sa. Pe 14 si 15 septembrie 2012, pe Strada Franceza, va asteptam la cea de-a doua editie a Galei Folk You! Florian Pittis, care se desfasoara in cadrul Zilelelor Bucurestiului. Intrarea este libera.

P. S. Daca stiti deja unde veti fi vineri, 14 septembrie, si sambata, 15 septembrie, va anuntam ca cea de-a noua editie a Festivalului Folk You! Florian Pittis se va tine in Vama Veche pe 1, 2, 3 si 4 august 2013.

Vineri 14 septembrie

Dinu Olarasu
Alina Manole
Lavinia Raducanu & Taraful Rromak
Emeric Set
Mircea Baniciu
Nicu Alifantis&ZAN
Alternosfera

Sambata 15 septembrie

Adrian Sarmasan
Ada Milea
Zoia Alecu
Vita de Vie
Florin Chilian
Taxi
Vama

×
Subiecte în articol: bucuresti florian pittis gala folk you