x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru În Amzei, la Creangă, “Teatru în ghetuţe”

În Amzei, la Creangă, “Teatru în ghetuţe”

de Maria Sârbu    |    02 Dec 2014   •   19:29

Teatrul “Ion Creangă” din Bucureşti lansează campania “Teatru în ghetuţe”, reprezentând o invitaţie copiilor, părinţilor şi bunicilor care vor să se alăture “echipei de ucenici şi spiriduşi a Moşului”, ajutând la împarţirea cadourilor, a bucuriilor. Astfel, lumea este aşteptată în perioada 4-6 decembrie, între orele 10:00 şi 20:00, pe Esplanada Teatrului Ion Creangă
(Piaţa Amzei, nr. 13). Organizatorii îi îndeamnă pe toţi, care pot să vină, să aducă “pantofiori, ghetuţe sau cizmuliţe rămase mici, pentru a le oferi unor copii care au mare nevoie de ele”. Donaţiile vor fi strânse pe întreaga durată a campaniei şi trecute pe lista Moşului, pentru a fi dăruite în preajma Crăciunului unor copii şi adolescenţi din comunităţi defavorizate.

Teatrul Ion Creangă îi va răsplăti pe toţi spiriduşii, care vor dărui încălţăminte, cu o medalie, precum şi cu multe cadouri, pregătite cu grijă de Moş Nicolae.
Campania “Teatru în ghetuţe” marchează începutul unui program special de sărbători la Teatrul Ion Creangă, care informează că luna decembrie stă, aşadar, sub semnul cadourilor, al surprizelor, incluzând şi o nouă producţie adresată micuţilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani. Vor fi mai multe reprezentaţii în weekend, va fi şi un eveniment cu totul special – întâlnirea cu “un personaj de poveste” – Moş Crăciun.

×