x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru “Magia Copilăriei”, la Teatrul Excelsior. Premiera pe ţară!

“Magia Copilăriei”, la Teatrul Excelsior. Premiera pe ţară!

de Dana Andronie    |    20 Mai 2014   •   18:17
“Magia Copilăriei”, la Teatrul Excelsior. Premiera pe ţară!

Ce se întâmplă atunci când cartea vrăjilor este deschisă? Imposibilul devine posibil. Un dovleac galben se transformă cât ai clipi într-o trăsură de aur, scaunele încep să zboare, din eşarfele multicolore apar porumbei albi, animale fabuloase, iar minunile  se întâmplă la nesfârşit!

Unde au loc toate aceste năzdrăvănii? Doar la Teatrul Excelsior, în premiera pe ţară “Magia Copilăriei” sau “Bibbidi-bobbidi-boo”, joi, 22 mai, la ora 19.00!
Atenţie mare! Veţi intra, împreună cu Marele Vrăjitor, cu Spiriduşul său, cu cele trei Vrăjitoare de la Răsărit şi cu Thomas, Ucenicul vrăjitor, în cea mai fantastică aventură.

Cine a îndrăznit să pună la cale această fantezie muzicală, care  o să vă  antreneze în tot felul de escapade, care mai de care mai neobişnuite? O echipă tânără şi entuziastă a Teatrului Excelsior, condusă de actorul, regizorul, scenograful şi autorul acestei piese, Stelian Milu. Ajutoarele lui sunt talentatele actriţe Ştefania Dumitru, în rolul Spiriduşului, Mihaela Coveşeanu, în rolul Vrăjitoarei 1, Silvana Ionescu, în rolul Vrăjitoarei 2, Cosmina Dobrotă,în rolul Vrăjitoarei 3 şi The Magic Cezar alias Cezar Mihai Bălăşoiu, în rolul Ucenicului Vrăjitor. În spatele giumbuşlucurilor, a cascadoriilor şi a înaripatelor mişcări ale actorilor, se află coregraful Florin Mariş, iar machiajul spectaculos este creaţia Stelei Ciciu.

Gata! Faceţi linişte! Se ridică încet,încet, cortina. Începe La Grande Magia. O singură dată în viaţă aveţi prilejul să urcaţi în maşina timpului, în feericul ţinut al lui “a fost odată ca niciodată”... Şoptiţi împreună cu personajele din Magia Copilăriei: bibbidi-bobbidi-boo, bobbidi-bibbidi-boo... Orice dorinţă vi se va îndeplini! 

×