x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatrul Național din Timișoara a reînceput să joace în sălile de spectacol

Teatrul Național din Timișoara a reînceput să joace în sălile de spectacol

de Magdalena Popa Buluc    |    29 Sep 2020   •   16:13
Teatrul Național din Timișoara a reînceput să joace în sălile de spectacol

6 luni și 20 de zile. Atât a trecut de la ultima reprezentație în sala de spectacol a Teatrului Național din Timișoara. Atunci era noul său spectacol, Rinocerii. În seara de 26 septembrie a fost Noaptea bufonilor, în cadrul FEST-FDR – S.O.S. 2020. Lunga așteptare și dorul de public ne-au fost răsplătite pe deplin. Sala 2, a cărei capacitate maximă este de 96 de locuri în această perioadă, și în care se impun măsuri de distanțare și prevenție, a fost ocupată de exact 96 de spectatori, la rândul lor emoționați de redeschiderea sălii de teatru.

 

Foto: Adrian Pîclișan / TNTm

 

FEST-FDR se încheie la finalul lunii. Din 4 octombrie, Teatrul Național joacă mai departe în sălile de spectacol – în Sala Mare și în Sala 2 – spectacolele din repertoriul său. Programul lunii octombrie este disponibil pe www.tntimisoara.com și pe eventim.ro.

 

Foto: Adrian Pîclișan / TNTm

Desigur, Teatrul Național respectă toate măsurile de prevenție stabilite prin Ordinul comun al Ministerului Sănătății și al Ministerului Culturii, astfel încât, înainte și după fiecare spectacol, în sălile de spectacol se va face dezinfectarea și nebulizarea spațiului, iar accesul și amplasarea publicului se vor face cu asigurarea distanțării dintre spectatori, conform reglementărilor în vigoare.

 

Foto: Adrian Pîclișan / TNTm

 

Cu emoția revederii încă vie, vă așteptăm din nou în sala de spectacol!

 

 

 

×