x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Pedofilica sub robă

Pedofilica sub robă

de Dan Constantin    |    15 Iul 2016   •   08:32
Pedofilica sub robă

Pedofilica este titlul stabilit al următorului film care va avea șanse garantate de câștig pentru un nou trofeu la Cannes. Palme d`Or-ul aflat în plămădire pleacă de la o situație reală în care viața bate filmul încă o dată. Și tot în România!

Se făcea că un judecător de la Apa Mare, cu dorințe ascunse sub roba regulamentară, primește de la Satana, prin mecanismul aleatoriu, să judece un dosar de agresare a minorilor. Într-o grădiniță din orașul-port, căzută și ea sub influența Diavolului, educatorii disciplinau copilașii cu biciul. Îi culcau la ore fixe cu câte o dușcă de vin și îi puneau în mișcare cu doze de cafea. Părinții nu înțelegeau de ce veneau micuții acasă cu vănătăi și aveau coșmaruri noaptea în somnul agitat. Cu mijloace specifice de spionită favorizată de o defecțiune tehnică, părinții află ororile din gulagul copiilor. Imaginile devin probe în dosarul care a făcut vâlvă. În familiile vătămate erau oameni cu stare în oraș, dar și educatorii teroriști aveau statut de oameni onorabili, recomandați de comunitatea de oieri convertiți la investiții imobiliare.

Procesul părea ușor de condus. Filmulețul era convingător - scatoalcele și urechelile intrau la tratament abuziv. Expertizele medicale și psihologice atestau suferințele copiilor care după ,,evadarea” din gradinița groazei au avut nevoie de tratamente complicate de revenire. Doar judecătorul nu este convins că micuții au suferit. Probele și declarațiile părinților, expertizele nu erau credibile. Le respinge și le anulează cu priviri amuzante și crize isterice de râs în ședințele de judecată. Omul negru voia să-i vadă cu ochii lui pe copii. Să audă din gurița lor cum erau chinuiți, să arate onoratei instanțe cum erau plesniți, trași de urechi, drogați. Insistă de luni bune audierea copilașilor, trimite jandarmii să-i umfle, să-i urce în dube. Doar cătușe nu a comandat, nu că nu i-ar plăcea spectacolul, dar nu sunt încă măsuri mici în dotare. Finalul filmului este deschis. Judecătorul cu impulsuri de pedofilie sadică nedepistate urmează să primească un nou dosar. Viol în grup cu minori. Va cere o reconstituire.

Roba îi flutură de plăcere.

 

×