x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Gigi News", rubrică dedicată lui Becali în The Guardian

"Gigi News", rubrică dedicată lui Becali în The Guardian

23 Ian 2012   •   08:51
"Gigi News", rubrică dedicată lui Becali în The Guardian

Jurnalistul britanic David Hills, de la The Guardian, ii ofera periodic o atentie speciala finantatorului Stelei, Gigi Becali. In rubrica permanenta intitulata "Spuse si facute", jurnalistul publica cele mai savuroase "perle" ale lui Becali, intr-o pastila pe care Hills o numeste "Gigi News".

Ultima stire publicata face referire la declaratiile lui Adrian Mititelu, patronul Univeristatii Craiova, pe care Becali l-a acuzat de evaziune fiscala. "Sa va zic una tare. Pana la 50 de ani, Gigi Becali credea ca Viteazu e numele de familie a lui Mihai Viteazu. A ramas blocat cand i-am spus ca il chema Patrascu. Eu am facut cu el lectii de geografie si istorie. El, in afara ca mergea cu oile pe camp la pascut, nu facea nimic. Nu are nimic in cap", a declarat Mititelu despre Becali.

O alta perla de-a lui Gigi Becali amintita de jurnalistii de la The Guardian dateaza din 2011, cand Gigi Becali a declarat: "Imi cer scuze fata de toti cei pe care i-am insultat: patronul de la Timisoara (pe care l-a facut tigan gras si cretin jegos, n.r.) si homosexuali (despre care a spus ca e boala unora, nu si a lui, n.r.). Simt ca am renascut, iar asta il va innebuni pe Satana".

×