x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun MESAJE şi SMS-uri de 1 APRILIE. Cele mai tari farse, glume şi păcăleli

MESAJE şi SMS-uri de 1 APRILIE. Cele mai tari farse, glume şi păcăleli

01 Apr 2013   •   00:08
MESAJE şi SMS-uri de 1 APRILIE. Cele mai tari farse, glume şi păcăleli

De 1 Aprilie putem să le facem farse celor dragi. Dar şi mai simplu este le dăm un sms, efectul fiind acelaşi: amuzamentul. Vă propunem în continuare câteva sms-uri si mesaje haioase de 1 Aprilie, culese de pe net.

M-am gândit iubitule că nu trebuie să mai trăieşti în minciună şi să-ţi zic cine sunt eu cu adevărat. Te înşel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tău din clipa în care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut să-l refuz. Îmi cer scuze pentru sentimentele rănite şi promit că e ultima păcăleală de 1 aprilie care ţi-o fac. Te iubesc!

Pentru că eşti unul dintre prietenii mei buni îţi trimit şi ţie acest mesaj să te anunţ că mâine mă mut la casă în Canada alături de alte neamuri ale mele. Dacă doreşti săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere.

Îţi trimit acest mesaj ca să ştii că nu ne mai putem întâlni pentru că am avut un accident, a dat o maşină peste mine, iar acum mă aflu la spital şi am aflat că trebuie să-mi fie amputat un picior, de aceea vreau să-ţi spun că trebuie să vii să mă vizitezi la spital ca să aflii că defapt a fost o păcăleală de 1 aprilie.

Astăzi este ultima zi din viaţa mea. Am decis să-mi iau zilele. Să ştii că te iubesc mult.Să vii la mine pentru că vei găsi un bilet de adio în care vei afla că a fost o păcăleală de 1 aprilie!

Draga mea, cred ca dupa atata timp petrecut impreuna este timpul sa-ti spun adevarul: eu sunt, de fapt, GAY si m-am combinat cu tine doar pentru a fi mai aproape de (numele unui prieten al ei). 

Iubitul meu drag, doresc sa-ti dau o veste: SUNT INSARCINATA cu noi atributii la servici. Sper sa-mi dea si marire de salariu !

Am auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracat, foarte urat cu spume la gura si imediat m-am gandit sa te intreb daca esti bine ! Astept raspuns !


×
Subiecte în articol: 1 aprilie