x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Home EURO 2016. Anghel Iordănescu a inspectat diferite locuri de cantonament pentru naţionala României

EURO 2016. Anghel Iordănescu a inspectat diferite locuri de cantonament pentru naţionala României

27 Oct 2015   •   15:29
EURO 2016. Anghel Iordănescu a inspectat diferite locuri de cantonament pentru naţionala României

Selecţionerul Anghel Iordănescu şi team managerul Cătălin Gheorghiu au efectuat săptămâna trecută o vizită în Franţa pentru a alege cea mai bună variantă de cantonament pentru perioada premergătoare turneului final al EURO 2016 la fotbal, informează FRF.

Din dorinţa de a asigura cele mai bune condiţii de pregătire pentru echipa naţională înaintea turneului final EURO 2016, Federaţia Română de Fotbal a organizat o primă deplasare a reprezentanţilor staffului 'tricolorilor' în Franţa, pentru analiza variantelor de cantonament. Selecţionerul Anghel Iordănescu şi team managerul Cătălin Gheorghiu au vizitat cinci baze sportive şi de cazare, urmând ca decizia finală să fie luată după tragerea la sorţi a grupelor turneului final, din 12 decembrie.

''Analizăm atent toate variantele posibile, astfel încât să putem furniza jucătorilor un cadru optim de cantonament înaintea turneului. Am vizitat bazele din Croissy sur Seine, Versailles, Orleans, Tours şi Chambly Mafliers. Putem spune că suntem mulţumiţi de condiţiile oferite la două dintre aceste baze. Însă, vom analiza şi variante din zonele de nord şi de sud ale Franţei, pentru a putea lua cea mai bună decizie'', a precizat selecţionerul Anghel Iordănescu.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: anghel iordanescu euro 2016 franta romania