x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Ce flori trebuie daruite diferitelor zodii!

HOROSCOP: Ce flori trebuie daruite diferitelor zodii!

11 Iun 2018   •   17:00
HOROSCOP: Ce flori trebuie daruite diferitelor zodii!

In general, florile sunt considerate cadoul universal. Problema este ca trebuie sa stii ce flori sa cumperi pentru ca gestul sa fie cu adevarat apreciat.


Berbec

Trandafiri. Dar neaparat de culoare rosie si cat mai multi. Apreciaza, de asemenea, un buchet de lalele sau garoafe. Esential este ca florile sa fie in culori cat mai aprinse, scumpe si in diferite nuante de rosu.

Taur

Sunt ceva mai conservativi. In lipsa de inspiratie, puteti apela la traditionalii trandafiri. Dar daca doriti sa faceti o impresie excelenta, crinii albi alb vor impresiona cu adevarat.

Gemeni

Nu conteaza atat florile, cat numarul lor si culoarea. Totusi, un buchet amestecat, presarat cu flori de camp cat mai originale, frumos impachetat, va smulte o exclamatie de multumire.

Rac

Firi sensibile, adora florile. In special verbena si crinul. Nu va duceti cu un fir. Buchetele mari, aranjate cu gust si stil vor face minuni.

Leu

Trebuie surprinsi. Daca nu cu un milion de trandafiri purpurii, cu ceva similar. Sau, mai simplu, sa le oferiti zilnic cate o floare, nu conteaza de care, sau un cadou. La culori, galbenul pare cel mai potrivit.

Fecioara

Destul de suspiciosi, dar si extrem de tipicari, nativii Fecioara cauta sensuri ascunse chiar si intr-un buchet de flori. Cu alte cuvinte, avertizati daca doriti sa veniti cu flori.

Balanta

Orice floare e binevenita! Dar hortensiile, frumoase, delicate si elegante, sunt preferate.

Scorpion

De regula, au treburi mai importante decat sa ingrijeasca plante de interior. Florile sunt insa altceva. Ele trebuie sa emane insa emotie, patima si culoare. Precum bujorii si trandafirii.

Sagetator

Foarte activi, Sagetatorii petrec destul de putin timp acasa. Ca atare, daca doriti sa daruiti plante de interior, numai dintre cele mai rezistente. Spre exemplu, cactusii. Apreciaza si buchetele de flori, daca sunt viu colorate. Garoafe sau lalele.

Capricorn

Sunt destul de indiferenti. Prin urmare, orice buchet va fi primit cu bucurie. Dar cel mai apreciate vor fi florile in ghiveci, in special panselutele.

Varsator

Nu va ganditi la ceva tradiotional cand cumparati flori pentru acest semn zodiacal. Mergeti pe varianta exotic – o orhidee, spre exemplu, chiar si in ghiveci.

Pesti

Ceva sensibil si frumos – crini sau orhidee. Evitati de ghivece: cu siguranta nu vor fi udate. Buchetele sunt cele mai potrivite.

×