x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Poate mă ia Sorin în gazdă și-mi fac flotant aici. Grindeanu: Știm cu toți, Banatu-i fruncea

Ciolacu: Poate mă ia Sorin în gazdă și-mi fac flotant aici. Grindeanu: Știm cu toți, Banatu-i fruncea

de Redacția Jurnalul    |    25 Apr 2024   •   17:00
Ciolacu: Poate mă ia Sorin în gazdă și-mi fac flotant aici. Grindeanu: Știm cu toți, Banatu-i fruncea

A început să-mi placă aici și poate vorbesc cu Sorin să mă ia în gazdă, să-mi fac flotant în Timișoara, spune, în glumă, premierul Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern. În replică, Grindeanu spune, tot în glumă, că „Banatu-i frucea!” și că nu îl miră că premierul vrea să se mute în vest.

„Aș putea spune că a început să îmi placă foarte mult aici la dumneavoastră, în primul rând deoarece se construiește mult în ultimul timp și chiar aș dori să-l rog pe Sorin poate mă ia și în gazdă și îmi fac flotant de Timișoara, că tot vin atât de des împreună cu el în vizită”, spune Marcel Ciolacu râzând.

Replica lui Grindeanu a venit prompt.

„Am înțeles ceea ce ați spus că doriți flotant pe Timișoara. Este adevărat că în ultima vreme ați venit destul de des la noi și deja pot să spun că sunteți de-al casei. Mai recunosc ceva - că nu mă miră faptul că a început să vă placă aici la Timișoara și că vreți să vă mutați în vest. Acum, știm cu toții că Banatu-i fruncea”, spune ministrul Transporturilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu grindeanu gazdă timisoara