x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce ne pregătesc cele două evenimente astrologice din luna martie

Horoscop. Ce ne pregătesc cele două evenimente astrologice din luna martie

19 Mar 2019   •   09:13
Horoscop. Ce ne pregătesc cele două evenimente astrologice din luna martie
Sursa foto: pixabay.com

Mijlocul lunii martie aduce oportunități și schimbări datorită unor evenimente astologice. Mai exact, Mercur se află la 60 de grade de Pluto, cu Mercur în Pești și Pluto în Capricorn, și, ulterior, Mercur se va afla al 60 de grade de Marte – Marte fiind în Taur și Mercur în Pești, notează Your Tango. Aceste două traznituri astrologice ne vor oferi curajul de care avem nevoie pentru a acționa.

Aceste două tranzituri vor avea efecte mai ales asupra vieții sentimentale și, în plus, ne vor face să ne gândim mai mult la viitor.

Pe 16 martie are loc primul tranzit – Mercur – Pluto – care ne va determina să analizăm mai bine persoanele din jurul nostru. Pe 18 martie, se va produce cel de-al doilea eveniment astrologic, care ne va determina să acționăm în direcția dorințelor pe care le avem.

În această perioadă va fi nevoie să facem alegeri, fie că este vorba de carieră, viața sentimentală sau pur și simplu de direcția pe care o vrem în viață. În plus, trebuie să acordăm atenție deosebită tocmai pentru că lucrurile nu sunt ce par la prima vedere.

Pluto în Capricorn va aduce profunzime tuturor lucrurilor din jurul nostru. Astfel, reușim să înțelegem mai bine ce ne dorim și care sunt lucrurile care ni se potrivesc cu adevărat. Mercur în Pești ne va ajuta să vorbim din toată inima, să fim sinceri și să avem curajul să spunem ce gândim, în timp ce Marte ne va ajuta să acționăm.

×