x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend: 17 - 18 decembrie. Când rămâi singur, reflectă asupra anului care a trecut și fii sincer cu tine

Horoscop de weekend: 17 - 18 decembrie. Când rămâi singur, reflectă asupra anului care a trecut și fii sincer cu tine

16 Dec 2016   •   19:50
Horoscop de weekend: 17 - 18 decembrie. Când rămâi singur, reflectă asupra anului care a trecut și fii sincer cu tine

Berbec

Încearcă să nu te lași pradă disperării și gândurilor negative care, cu timpul, vor deveni o povară grea. Când rămâi singur cu tine, reflectă asupra anului care a trecut și fii sincer cu tine. Nu pune muzică, nu ieși pe afară, ci fii sincer cu tine. Doar așa vei putea trece de această perioadă dificilă.


Taur

Lasă latura ta distractivă și iubitoare să se desfășoare. Nu mai fi așa restrictiv cu emoțiile tale și găsește o cale pentru a exprima ceea ce simți cu adevărat. Mai în glumă, mai în serios, trebuie să punctezi persoanei iubite sentimentele pe care le ai de ceva timp pentru ea.


Gemeni

Gândurile tale pot fi împrăștiate pe parcursul zilei, dar emoțiile te vor cuprinde spre seară și te vor face mai vulnerabil. Fă-ți un plan pentru următoarele zile, dar ai grijă să fie ceva practic și realizabil. Nu cere imposibilul.


Rac

Dacă ai ceva de spus, spune cât mai repede, pentru că în curând vei simți nevoia de izolare și nu vei mai dori să socializezi cu nimeni. Preferi să adopți o atitudine sobră, impunătoare și să ai o perspectivă realistă asupra problemelor cu care te confrunți, comparativ cu ceilalți oameni, care sunt afectați de spiritul Sărbătorilor.


Leu

Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, vei obține mult mai ușor tot ce îți dorești și, mai mult, lucruri la care doar te-ai gândit și nu le-ai spus nimănui. Întâlnirile cu prietenii vor fi foarte intense pentru că veți aborda teme complexe care vă vor antrena în conversații profunde.


Fecioară

Ziua de sâmbătă s-ar putea să fie una foarte grea, pentru că îți este greu să iei vreo decizie, cu privire la orice. Abține-te de la orice idee importantă în ceea ce privește finanțele sau imobiliarele. Fii realist și practic, atunci când este vorba de sentimentele tale. S-ar putea găsi că este greu să se conecteze cu cineva in seara asta, așa că stai aproape de acasă și să se concentreze spre interior.


Balanță

Pentru că ai încercat de mai multe ori să te conectezi emoțional cu cineva, să empatizezi sau cel puțin să ai niște discuții interesante cu vreo persoană, te-ai dat bătut și preferi să te cufunzi în activități care îți fac plăcere. În plus, noaptea ești cel mai productiv, așa că, spor la treabă.


Scorpion

Prima zi din weekend va fi una de relaxare, cu toate că ai energie și nu prea vrei să stai degeaba. Stai liniștit însă, că duminică vei avea foarte multă treabă și va trebui să faci mai multe sarcini simultan. La finalul zilei, vei constata că ești atât de obosit, încât nu știi dacă ajungi luni dimineață la muncă.


Săgetător

Vei realiza că prietenii sunt mai mult grijulii cu tine, mai atenți și mai sensibili la nevoile tale. Poate că întâlnirile cu ei le-a scos la iveală oboseala cu care te confrunți și faptul că tu chiar nu mințeai când spuneai că muncești foarte mult. Din fericire, vacanța e aproape și te vei reface complet. 


Capricorn

Începi weekendul cu gânduri pozitive și modalități de relaxare, dar spre seară nu vei mai avea stare și vei dori să ieși din casă. Dacă faci asta, îmbracă-te bine și nu cheltui foarte mulți bani. Gândește-te la perioada următoare și la câte cumpărături ai de făcut. 


Vărsător

Vei avea un sfârșit de săptămână plin și trebuie să rămâi pe lângă casă, pentru că o persoană din familie va avea nevoie de ajutorul tău. Dacă vor apărea situații în care trebuie să impui disciplina, fii atent la tonul pe care îl vei folosi. Nu face din țânțar, armăsar. 

 

Pești

Nu vei sta foarte confortabil pe canapeaua ta, pentru că ai dat destule motive de bârfă celor din jur. Viața amoroasă a fost haotică în ultima vreme și trebuie să iei lucrurile în serios. Discută cu partenerul tău încotro vă îndreptați și dacă mai aveți un viitor împreună. 

×