x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 27 - 28 februarie 2016. Se contureaza intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat in acest weekend

Horoscop de weekend, 27 - 28 februarie 2016. Se contureaza intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat in acest weekend

26 Feb 2016   •   19:47
Horoscop de weekend, 27 - 28 februarie 2016. Se contureaza intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat in acest weekend


Berbec
Sambata oricat ai incerca sa intri in gratiile celorlalti este dificil, iar unii, in special partenerul de viata, te pot necaji mult, fie prin replici bulversante, fie prin actiuni nepotrivite. Evita sa provoci discutii importante, pentru ca nu cum sa dea rezultate favorabile. Duminica te vei simti mai bine, insa se poate accentua dorinta de a te insingura si de a sta departe de forfota cotidiana. Odihneste-te mult!

Taur
Tentatia de a trebalui cu elan este mare si paguboasa la acest final de saptamana. Organismul este obosit, iar mentalul prea agitat. Sunt posibile accentuarea afectiunilor sistemului renal si segmentelor capului, asa incat fii foarte prudent. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Terapiile naturiste, o plimbare usoara in aer liber si compania celor dragi iti sunt de mare folos.

Gemeni
Ai avea tu chef de distractii si aventuri cu persoana iubita sau copiii, insa acestia au cu totul alta dispozitie sufleteasca la sfarsitul acestei saptamani. Pot aparea discutii aprinse si orgolii ranite din banalitati. Evita sa amplifici conflictele si sa-i iscodesti pe cei dragi. Mai bine afla care sunt adevarate lor neplaceri si depune eforturi sa-i ajuti sa le depaseasca cu bine. Vei multumi pe toata lumea si chiar si tu te vei bucura.

Rac
La acest final de saptamana, in sanul familiei se incheie o etapa importanta, fie prin faptul ca te desprinzi de unele rude, fie ca reusesti sa finalizezi treburi gospodaresti incepute sau programate demult. Pot avea loc discutii pe seama mostenirilor sau a banilor si bunurilor folosite si administrate in comun. Pana la urma vei reusi sa cazi la pace cu toata lumea. Fii alaturi de rude si bucura-te de experientele comune!

Leu
Se contureaza intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat in acest weekend. Gustul dulce-amar predomina in aceste relatii, astfel ca ar fi bine sa nu pui la suflet ce auzi sau ce se petrece cu ceilalti. Sunt momente bune pentru a renunta la acei oameni care te secatuiesc de energie, de bani sau bunuri. Misterele care predomina in preajma ta pot aduce temeri profunde, insa nu este cazul sa iti faci griji.

Fecioara
Nemultumirile din acest weekend sunt legate de veniturile tale si de conditiile de munca de la un job. Sunt momente austere, insa beneficiezi de tot ce ai nevoie din punct de vedere material, astfel inca sa depasesti angoasele sufletesti cu bine. Consuma strictul necesar si nu te hazarda in planuri financiare promitatoare la prima vedere. Pentru ca la o a doua vedere, factorul surpriza poate rascoli totul.



Balanta
Ti-ar placea sa mergi la cumparaturi sau sa te plimbi prin locurile preferate la sfarsitul acestei saptamani. Cum starile tale de spirit sunt oscilante exista riscul sa declansezi conflicte gratuite cu oricine intri in contact si pe orice cale. Foloseste-ti farmecul nativ, talentul de a armoniza lucrurile si sociabilitatea atat demult apreciata si dorita de cei dragi. Rabdare, toleranta si deschidere sufleteasca fata de tot si toate!

Scorpion
Finalul acestei saptamani este potrivit odihnei, detasarii de cotidian si meditatiilor interioare. Sunt posibile stari de spirit contradictorii, evidentierea unor afectiuni ale sistemului renal si coloanei vertebrale. Membrii familiei te pot ajuta foarte mult, astfel ca este bine sa ai incredere in ei si sa le povestesti tot ce te framanta. Este o perioada dificila, dar pe care o poti traversa cu bine daca ai rabdare si te ingrijesti corespunzator.

Sagetator
Oricat ai incerca sa te apropii de prieteni, la sfarsitul acestei saptamani nu vei reusi sa te simti bine in preajma lor. Ceva parca zumzaie in fundal, discutiile sunt anoste, ba chiar poti primi replici usturatoare. De aceea pastreaza o distanta fata de aceste persoane si nu te lasa impresionat de vorbele sau actiunile lor. Mai bine discuta cu propria-ti persoana si asculta sfaturile si indemnurile vocii interioare.

Capricorn
Esti actorul principal in contexte sociale, la care participa multa lume, fie intr-un cadru profesional, fie intr-unul familial in acest weekend. Este bine sa iti controlezi vorbele si gesturile, pentru ca foarte usor poti gafa cu lucruri banale. Provocarile venite de la ceilalti, in special de la cei care detin o functie sau sunt figuri autoritare in familie, te vor impulsiona sa-ti corectezi sistemul valorilor morale.

Varsator
Multe ganduri iti trec prin minte la finalul acestei saptamani. In primul rand ar trebui sa-ti controlezi mentalul si sa lasi orice fel de temere deoparte. Dialogurile cu persoane echilibrate emotional si psihic, in care ai incredere te pot ajuta pe de o parte sa te relaxezi, iar pe de alta parte sa-ti alegi directii noi de viata si activitate. Plimba-te in aer liber, lectureaza carti bune si vizioneaza filme de comedie.

Pesti
Temerile privitoare la banii si bunurile folosite si administrate impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii sunt accentuate la sfarsitul acestei saptamani. Se pare ca in culisele locului tau de munca, de unde trebuia sa primesti salariul exista conflicte deosebite care produc amanari si inerzieri financiare serioase. Tine-ti firea si ai incredere ca peste cateva zile lucrurile se vor rezolva.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop