x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 7-8 ianuarie 2017

Horoscop de weekend, 7-8 ianuarie 2017

06 Ian 2017   •   19:10
Horoscop de weekend, 7-8 ianuarie 2017

Berbec

Energiile pozitive vor fi din ce în ce mai intense pe măsură ce vine seara. Dimineața, s-ar putea să te simți visător, moleșit, dar seara vei prelua inițiativa și vei fi foarte activ. Vei chema prietenii pe la tine și vă veți distra pe cinste.

Taur

Ai avut de luat decizii dificile la muncă și te-ai simțit mereu sub presiune. E timpul să te relaxezi, să uiți de toate grijile, probleme de la muncă și să te ocupi de viața personală. Te relaxezi, te odihnești și te întâlnești cu persoanele dragi.

Gemeni

Încă de la primele ore ale dimineții, anumite persoane se vor lua de tine, pentru că nu contribui cu nimic la bunăstarea familiei, sau, nu dai randament la serviciu. Spune-le să aibă răbdare, pentru că ai planificat totul. Rezultatele vor apărea la un moment dat.

Rac

Vei fi foarte energic, vesel și optimist pentru că vei primi vești minunate. Comportamentul tău va intra în contradicție cu cel al partenerului, care trece printr-o perioadă grea, iar asta va duce la certuri. Nu te stresa prea mult. Mai bine evită aceste discuții.

Leu

Conectează-te cu natura și petrece mai mult timp cu animalele tale de companie dacă poți. Fă plimbări lungi în care să respiri aerul curat și proaspăt împreună cu un prieten apropiat. Vei vedea că îți va face bine și te va umple de energie.

Fecioară

Ziua de sâmbătă va fi una specială pentru că vei pune cap la cap toate ideile pe care le-ai avut recent și te concentrezi asupra unui plan de acțiune. Imediat după asta, te apuci de treabă, fiind motivat mai mult ca oricând.

Balanţă

Nu ai voie să lenevești prea mult azi. Este în regulă dacă stai puțin mai mult dimineața, dar seara trebuie să te găsească energic și cu forță de muncă, sau de distracție. Unii dintre voi se vor axa pe carieră, în timp ce alții vor dori să se relaxeze.

Scorpion

Ai o stare de spirit asemănătoare Fecioarelor și nu vrei să pierzi timpul deloc. După ce dormi suficient cât să te simți odihnit, vei urma un plan foarte bine stabilit și nu te abați deloc de la el. La sfârșitul zilei, vei împărtăși toate experiențele persoanei iubite.

Săgetător

 Spre deosebire de celelalte zodii, nu vrei să te ridici deloc din pat. Vrei să te bucuri de dimineața liniștită, de ninsoarea de afară, de căldura casei și de micul-dejun pregătit de partener. Vei avea un weekend minunat.

Capricorn

Nu te deranjează deloc faptul că ai putea munci astăzi. De fapt, ești foarte energic și motivat decât de obicei și vei vedea că oamenii sunt atrași de tine ca fluturii de noapte de lumină. Poate că entuziasmul tău este molipsitor.

Vărsător

Cu toate că ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a trece la treabă, pentru a pune în aplicare idei și dorințe de carieră, te simți obosit, extenuat sufletește. Te gândești la familie, la persoana iubită, la prieteni și ești foarte emotiv. Izolarea te-a adus aici.

Peşti

Gândește de două ori înainte să spui ceva, în special despre alți oameni. Anumite persoane vor începe discuții care vor avea în centru persoane cunoscute de ambele tabere. Ai grijă ca aceste conversații să nu se transforme în bârfe.

×