x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop dragoste luna octombrie. Taurii se îndrăgostesc iremediabil

Horoscop dragoste luna octombrie. Taurii se îndrăgostesc iremediabil

26 Sep 2017   •   16:48
Horoscop dragoste luna octombrie. Taurii se îndrăgostesc iremediabil

Berbec

Luna această începe cu două aspecte foarte puternice pe 1 şi 3 octombrie, ceea ce anunţă o nouă relaţie care e pe punctul de a începe. Cunoşti pe cineva de care te simţi foarte atras. Dacă eşti deja într-o relaţie, legăturile dintre tine şi partener sunt din ce în ce mai puternice.

Taur

Eşti îndrăgostit, iar acest lucru îi miră pe cei din grupul tău de prieteni. Încearcă să nu te mai agăţi de o relaţie din trecut, ci să te axezi pe prezent şi, implicit, pe viitor, căci nu vrei să pierzi ceea ce tocmai ai obţinut.

Gemeni

Deşi preferi să vorbeşti mai tot timpul, luna aceasta te axezi pe ascultat şi pe încercarea de a cunoaşte mai bine persoana de lângă tine. Te afli în relaţia la care ai visat mereu, iar acest lucru te face să radiezi.

Rac

Îţi place să crezi că reuşeşti să creezi un spaţiu plin de afecţiune pentru persoana iubită, însă încearcă să nu aluneci în cealaltă extremă şi să o sufoci. Lucrurile încep să meargă mai bine în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, pe la mijlocul lunii.

Leu

Pentru tine, a avea romantismul în viaţă nu este ceva opţional, însă încearcă să nu tânjeşti atât de mult după atenţie. Persoana iubită nu poate oscila neîntrerupt în jurul tău. Discutaţi mai mult, pentru a avea mai multă încredere.

Fecioară

Te simţi descătuşat de tot ce are legătură cu trecutul şi te simţi pregătit să cunoşti noi persoane. Nu te descuraja, dacă nu găseşti din prima iubirea pe care o cauţi. Spre sfârşitul săptămânii, o prietenie se va transforma într-o relaţie.

Balanţă

Eşti îndrăgostit de ideea de a fi într-o relaţie şi de aceea omiţi să cunoşti persoana de lângă tine cu adevărat. Încearcă să te îndepărtezi puţin de fantezie şi să cobori cu picioarele pe pământ. Ascultă mai mult ce are de zis persoana de lângă tine.

Scorpion

Eşti puţin cam paranoic pentru a păşi cu optimism într-o relaţie nouă. Cunoşti o persoană care ţi se pare interesantă, dar nu te poţi arunca într-o relaţie. Acordă-ţi puţin timp singur şi gândeşte-te la ce vrei cu adevărat.

Săgetător

Nu te simţi pregătit să intri într-o relaţie. În schimb, îţi pui pantofii de dans şi dansezi fără încetare, flirtezi şi de bucuri de atenţia persoanelor de sex opus. Încearcă totuşi să nu abuzezi de atracţia pe care cineva o simte faţă de tine.

Capricorn

Eşti caracterizat de sensibilitate, însă luna aceasta se împleteşte într-un mod deosebit cu romantismul şi reuşeşti să treci de bariere comunicaţionale de care nu ai crezut că o să treci vreodată. Cunoşti pe cineva de care te vei simţi atras.

Vărsător

Vrei să ai atenţie mereu în jurul tău, pentru a fi cu adevărat fericit, însă încerarcă să îţi dai seama că persoana iubită nu poate fi un titirez care să se învârtă fără încetare în jurul tău. Pregăteşte ceva frumos, pentru a-i mulţumi pentru tot ce face pentru tine.

Peşti

Cunoşti pe cineva cu care ai o conexiune uimitoare de la primele vorbe schimbate. Eşti entuziasmat de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, iar optimismul cu care te încarci îţi va aduce numai lucruri bune pe plan sentimental.

 

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste octombrie