x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luna august. Emoțiile intense pe care le experimentăm ne pun în dificultate

Horoscop luna august. Emoțiile intense pe care le experimentăm ne pun în dificultate

28 Iul 2017   •   11:25
Horoscop luna august. Emoțiile intense pe care le experimentăm ne pun în dificultate

Luna august se anunță a fi specială, fiind definită de pasiune și emoții intense pentru toate zodiile, astfel aceasta ne ajută să acordăm mai multă atenție nevoilor spirituale pe care le avem.

Berbec

Strategia pe care e bine să o adopți în această lună este legată de imaginea de ansamblu. Emoțiile sunt întinse la cote maxime, deci încearcă să nu înclini spre dramă.

Taur

Atingi o latură mai profundă a personalității tale. Ești atent la sentimentele tale și încerci să ai grijă de modul în care te lași afectat de tot ce se întâmplă în jurul tău.

Gemeni

Comunicarea nu prea te definește în luna august. Încearcă, totuși, să își controlezi emoțiile și să vorbești deschis despre tot ceea ce simți. Este important să te asiguri că viața merge în direcția în care îți dorești.

Rac

Luna august se anunță a fi o lună plină de agitație pentru tine. Ai o mulțime de lucruri de făcut, deci încearcă să-ți menți echilibrul. Nu-ți fie teamă de complexitate lucrurilor din jurul tău.

Leu

Vorbește despre felul în care te simți, căci lipsa de comunicare îți va aduce probleme cu partenerul de viață. Nu te scuza pentru felul în care ești, acceptă asta și stai cu oameni care te iubesc pentru ceea ce ești.

Fecioară

Luna august va aduce în prim-plan niște emoții mai vechi pe care le-ai tot ascuns. Este un moment prielnic să încerci să treci peste lucrurile care te-au marcat în trecut.

Balanță

Este momentul potrivit să faci niște schimbări importante în viața ta. Dacă nu ești mulțumit de direcția în care se îndreaptă lucrurile, schimbă-le cursul, căci ai oportunitățile necesare să faci asta.

Scorpion

Consecințele acțiunilor tale din trecut apar acum și, fie că îți place sau nu, va trebui să găsești răspunsuri pentru faptele din trecut. Fii sincer cu tine și astfel totul va căpăta o întorsătură benefică ție.

Săgetător

Acordă mai multă atenție cuvintelor pe care le arunci în jur. Luna august aduce cu ea sentimente intense cărora nu prea știi cum să le faci față. Încearcă să te cunoști mai bine și conectează-te mai bine cu propriile emoții.

Capricorn

Luna august te găsește plin de energie și simți că poți face tot ce îți dorești. Totuși, fii precaut și nu te arunca înainte să te gândești bine la ce ai de făcut. Sentimentele te vor ține puțin pe loc, căci nu se potrivesc tot timpul cu ideile pe care le ai.

Vărsător

Relațiile interpersonale se vor simți mai intens decât în mod normal. Emoțiile celor din jur nu trebuie să fie analizate de ochiul tău critic, deci acceptă-le fără să încerci să le demonstrezi veridicitatea.

Pești

Te simți puțin extenuat de toată avalanșa asta de emoții care se năpustește asupra ta. Încearcă să analizezi mai bine ceea ce simți și motivele pentru care te simți așa, iar totul va intra pe un curs normal.

 

 

×