x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 19 - 25 februarie. Apar unele tensiuni

Horoscop săptămâna 19 - 25 februarie. Apar unele tensiuni

15 Feb 2018   •   14:39
Horoscop săptămâna 19 - 25 februarie. Apar unele tensiuni

Berbec

Săptămâna începe cu un aer pozitiv, iar viitorul care ţi se arată în faţă pare foarte promiţător. În plus, creezi o relaţie specială cu o persoană de care te simţi atras de mult timp. Săptămâna aceasta este plină de oportunităţi pe care nu trebuie să le ratezi.

Taur

Săptămâna începe cu un conflict cu o autoritate de la locul de muncă. Orgoliul şi siguranţa nu îţi permit să cedezi, motiv pentru care îţi vei susţine punctul de vedere până la final. Toţi ochii vor fi îndreptaţi asupra ta de-a lungul săptămânii, însă până în weekend tensiunile vor dispărea.

Gemeni

Săptămâna începe grozav, datorită oamenilor din jurul tău care te fac să zâmbeşti de fiecare dată.Va fi o săptămână în care vei lega prietenii din ce în ce mai strânse şi vei discuta mult cu persoanele dragi ţie. În schimb, spre sfârşitul săptămânii, comunicarea cu familia va fi mai dificilă.

Rac

Vei face nişte cumpărături pe care ţi le doreai de mult. Vei achiziţiona un produs la care speri de mult timp, iar entuziasmul nu are cum să lipsească. Săptămâna va fi plină de premiere, iar acest lucru va face ca timpul să treacă foarte repede.

Leu

Eşti o celebritate săptămâna aceasta, căci toată lume îşi doreşte să petreacă mult timp cu tine. Tot ceea ce îţi doreşti vine la tine, însă încearcă să nu abuzezi de această putere. Pe de altă parte, banii nu îţi sunt suficienţi în această săptămână, iar problemele financiare te pun pe gânduri.

Fecioară

Se întâmplă o mulţime de lucruri în această săptămână, poate mult prea multe lucruri pentru a putea să ţii pasul cu ele. Încearcă să îţi prioritizezi acţiunile, astfel încât să nu laşi ce este mai important la sfârşit. Nu te agita, totul o să fie gata până în weekend.

Balanţă

Chiar dacă realizezi sau nu asta, prietenii tăi sunt alături de tine. Nu ezita să discuţi cu cei apropiaţi despre lucrurile care te supără. În orice caz, în cea mai mare parte a timpul vei fi într-o dispoziţie grozavă,  iar energia ta va fi transmisă şi celor din jur.

Scorpion

Săptămâna va începe cu o nouă provocare. Nu e cel mai bun mod de a începe săptămâna, însă vei rezolva totul fără prea mare efort, dacă ai încredere în cunoştinţele tale. În următoarele zile, totul va fi din nou lin. În weekend, te vei relaxa complet.

Săgetător

Dacă o să călătoreşti în această săptămână, să nu te mire dacă te trezeşti la clasa întâi. Ţi se vor întâmpla tot felul de lucruri grozave de-a lungul săptămânii, căci norocul e lângă tine la orice pas. În weekend, vei avea unele momente de sinceritate absolută cu prietenii.

Capricorn

Săptămâna va începe lent, cu rutină, însă lucrurile se vor schimba miercuri, când vei cunoaşte persoane noi care te vor introduce în tot felul de experienţe noi pentru tine. În weekend, îţi goleşti mintea de toate tensiunile din ultima vreme.

Vărsător

Eşti atât de încăpăţânat uneori, încât nimeni nu te va întoarce din calea pe care ai ales-o, nici cu cele mai valide argumente din lume. Încearcă, totuşi, să asculţi mai mult, căci săptămâna aceasta eşti predispus la unele alegeri greşite.

Peşti

Ai o mulţime de idei puternice în această săptămână, nu îţi pierde firea dacă cei din jurul tău nu sunt de acord cu tot ce spui. Învaţă să asculţi şi alte păreri, pentru a privi totul din mai multe perspective. Spre sfârşitul săptămânii, lucrurile revin la normal, iar distracţia se instalează.

 

×