x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 19 - 25 iulie 2021. Gemenii pot pleca liniștiți în vacanță

Horoscop săptămânal, 19 - 25 iulie 2021. Gemenii pot pleca liniștiți în vacanță

de Moira Dună    |    15 Iul 2021   •   13:57
Horoscop săptămânal, 19 - 25 iulie 2021. Gemenii pot pleca liniștiți în vacanță
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

În această săptămână o să descoperi ceva important. Vei fi atras de o persoană care îți va zâmbi frumos, dar o relație de acest gen ai mai avut și nu mai vrei. Așa că ia o pauză. Familia te va salva. Vei obține sprijinul de care ai nevoie, fie emoțional, fie financiar. O rudă este gata să te ajute și acest lucru va fi benefic pentru amândoi.

Taur

În această săptămână, instrucțiunile sunt clare și ajung la timp. Se vor defecta unele lucruri din locuință, legate de electricitate sau apă, și te vei enerva când îț dai seama că nu le poți rezolva fără să îți dai programul peste cap. Totodată, cineva la care nu te așteptai îți va spune lucruri care te vor liniști. Dacă ai probleme cu un frate, văr sau o altă rudă apropiată, acum aceasta se va purta diferit, așa că este momentul să ajungeți la o înțelegere.

Gemeni

Există o oportunitate financiară la orizont, ceea ce îți va permite să pleci în vacanță fără să intri în datorii. Poate nu ți-ai planificat bine bugetul în trecut, acum însă vei fi încântat de ce îți va aduce viitorul. Dar ai grijă când trimiți e-mailuri colegilor și, în special, șefului. O comunicare greșită poate necesita unele explicații.

Rac

Pot exista provocări pentru a obține ceea ce ai nevoie. Asta până când încalci niște reguli. O posibilă oportunitate de a face bani poate veni din afara zonei tale de confort. Cezi că există o limită superioară la ceea ce poți face. Pe măsură ce aceste gânduri ies la iveală, poți elimina blocajele din calea prosperității. O persoană imporantă îți va oferi o posibilitate neașteptată, ceea ce te va surprinde și te va bucura. Te va susține să avansezi în carieră.

Leu

Primești mesaje de la Univers și este timpul să citești semnele. O promisiune este încălcată sau este posibil ca cineva să creadă că nu spui adevărul. O instituție nu-ți va oferi dobânda pe care ți-a promis-o sau investiția pe care ai cerut-o. Așa că este bine să te îndrepți spre lucruri cu care ești familiarizat. Acest lucru te va supăra dar vei găsi calea cea bună. Dacă ceva nu funcționează, treci la altceva. Dacă drumul din față este blocat, ia-l ca un semn că mergi în direcția greșită. Trebuie să fii flexibil.

Fecioară

Energia vindecătoare vine de la prieteni.  Cineva apropiat te inspiră să cauți o nouă cale. Ai putea fi sigur că știi ce gândește  persoana iubită dar nu e chiar asa, aș că fii atent. Totodată, cineva apropiat te va sprijini în planurle tale de viitor, așa că poți să-ți deschizi inima în fața lui.

Balanță

Va trebui să răspunzi la o întrebare importantă despre cariera ta, însă pentru tine alegerea este clară. Este posibil să fii neinspirat cu privire la unele sarcini de serviciu. Însă vrei să faci ceva deosebit pentru a-ți ajuta comunitatea. Acest lucru este lăudabil. Totodată, este o perioadă bună pentru a-ți câștiga existența. Îți vei extinde cercul de cunoscuți, cu care ai interese comune. Dacă ești în căutarea iubirii,  este momentul ideal pentru a trage un prieten deoparte și a-i cere sfaturi de dragoste.

Scorpion

În această săptămână, Universul îți vorbește direct. S-ar putea să fii foarte entuziasmat de serviciul tău. Dar această energie nu este propice pentru a face un salt mare în acest moment. Ai idei, însă planurile tale au nevoie de mai mult timp. Acum caută  să-ți găsești un loc de muncă mai bun. Domeniile imobiliar sau notarial sunt favorabiile pentru tine. Dacă trebuie să obții o diplomă de la o instituție, contactează administrația șiivei obține documentul. S-ar putea să te gândești să îți reiei studiiile.

Săgetător

În această săptămână, un „nu” ferm se transformă într-un „poate”. Ești pe drumul cel bun. Pe măsură ce crești spiritual, te poți trezi îndepărtându-te de unele dintre credințele tale din copilărie. Acum devii mai încrezător în legătura ta cu Universul. Poți începe să practici regulat meditația sau rugăciunea. Dacă ai copii sau nepoți, va trebui să-i sprijini financiar. Crează chiar conturi de investiții pentru ei.

Capricorn

O fantezie romantică ar putea deveni realitate. Capacitatea ta de a asculta va fi esențială. Totodată, nu este momentul potrivit să semnezi un contract. Dacă vrei să-ți cumperi o mașină sau o casă, mai așteaptă. Dacă trebuie totuși să semnezi, citește cu atenție fiecare dispoziție și negociază punctele care nu-ți plac. Un membru al familiei poate veni la tine să-ți ceară iertare. S-ar putea să fi existat o perioadă de înstrăinare, sau ți-a greșit cu ceva. Însă dorința lui de a-l ierta este sinceră.

Vărsător

O să ai o realizare surprinzătoare. Acest lucru te va face mai încrezător. Deși s-ar putea să fii de acord cu partenerul tău cu privire la orice punct, acum ar putea exista un dezacord cu privire la bani, așa că puneți cifrele pe hârtie și calculați. Gândirea negativă și critica nu sunt benefice. Știi asta dar nu poți să te schimbi. Încearcă să vezi lucrurile pozitiv.

Pești

Poți începe săptămâna simțindu-te dependent de ceilalți dar o vei termina autonom și puternic. În același timp, ultimul lucru pe care îl vrei zilele astea este să muncești toată ziua și să fii obosit. Cu toate acestea, munca poate fi conformă programului. Ia în considerare căutarea unui compromis în care jumătate de zi munceșt, iar cealaltă te distrezi. Sau încearcă metoda Pomodoro, cu 25 de minute de lucru urmată de o pauză de 5 minute. Dacă te afli în căutarea iubirii, recunoaște-ți mai întâi tu calitățile, și apoi vei atrage partenerul potrivit. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop