x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 3 - 9 ianuarie 2022. Săptămâna aceasta ne aduce speranță și inspirație

Horoscop săptămânal, 3 - 9 ianuarie 2022. Săptămâna aceasta ne aduce speranță și inspirație

03 Ian 2022   •   16:40
Horoscop săptămânal, 3 - 9 ianuarie 2022. Săptămâna aceasta ne aduce speranță și inspirație
Sursa foto: Hepta

Horoscop pentru săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022. Săptămâna aceasta ne aduce speranță și inspirație. În timp ce Soarele este în Capricorn, Luna va tranzita prin Vărsător, Pești și în cele din urmă Berbec.

Horoscop pentru săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ne uităm la un început uimitor în cariera ta. Ceea ce ai lucrat în sfârșit începe să prindă contur. Simți că ai magie în minte și că îți poți manifesta voința așa cum îți place, iar asta se întâmplă să funcționeze foarte bine pe plan profesional, în această săptămână. Păstrează-ți mintea pe obiectiv, nu lăsa distragerile să îți ia prea mult timp și continuă treaba grozavă!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cu Venus în retrograd, vei fi nerăbdător să mergi mai departe, în ceea ce privește să ajungi la următorul nivel cu partenerul tău. Dragostea este acolo, dar ceva lipsește. Știi ce este și tot ce este nevoie este o comunicare adecvată, iar asta este puntea ta. Du-te de cealaltă parte a acelui pod deschizându-ți inima și împărtășindu-ți viața cu persoana pe care o iubești. Vorbește acum, sau taci pentru totdeauna.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Intră în această săptămână cu mândrie și viziune. Săptămâna aceasta cu siguranță nu va imita necazurile de anul trecut, nu dacă te poți abține. S-a atras atenția că există oameni - și animale în viața ta care au nevoie de ajutorul tău și în această săptămână vei ajunge să știi cât de important este pentru tine să ajuți. Iată răsplata ta, Gemeni. Culege ce ai semănat.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sunt atât de multe pe care le poți oferi și, în timp ce ești un dăruitor uimitor de iubire, de ajutor, de orice are nevoie cineva de la tine. Săptămâna aceasta este despre retragere și lucrul cu sine. Nu este nimic în neregulă aici, dar ți se cuvine dragoste de sine și grijă serioasă. Fă-ți timp pentru a avea grijă de tine și nu-ți face griji pentru nevoile altora în acest moment; îți datorezi asta.

Leu (23 iulie - 22 august)

E timpul să intri în contact cu latura ta intuitivă, Leu, deoarece psihicul tău sub formă de vise încearcă să-ți spună ceva. Acordă atenție vieții tale de fantezie și imaginației tale. Lumea reală continuă, iar tu ești încă un participant, dar săptămâna aceasta te pune complet în contact cu empatia și compasiunea. O vei simți înăuntru. Onorează-te în acest fel și știi că tu ești cel care îți stăpânește lumea și asta este un lucru bun.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Ar fi bine să faci o schimbare radicală în îngrijirea ta, adică este timpul să ai grijă de sănătatea ta. Sunt necesare schimbări și îți sunt prezentate săptămâna aceasta. Dietă și exerciții fizice în scopul menținerii corpului în stare bună de funcționare... acest lucru este necesar. Ascultă acest avertisment, Fecioară. Cu toții suntem fragili, dar depinde de noi să ne menținem sănătatea și bunăstarea. Luați-o în serios, nu este o glumă.

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Orice ai face în viața ta amoroasă, funcționează. Și în această săptămână, te vei simți foarte confortabil cu persoana cu care ai ales să-ți împărtășești viața. Acesta este într-adevăr un lucru foarte bun, având în vedere că ai un Mercur retrograd major care va apărea la sfârșitul acestei luni și știm cu toții că poate fi supărător pentru iubitorii noi și vechi. Apreciază ceea ce ai acum pentru că vei avea nevoie de o bază solidă pe măsură ce retrogradul preia controlul.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Oh, dacă ai putea să înveți cum să te abții puțin. Da, da, este un lucru minunat să poți exprima exact ceea ce ai în minte și bravo pentru că ești atât de îndrăzneț, dar uită-te, Scorpion: trebuie să te abții uneori pentru că poți fi foarte rănit și asta este ce vei fi săptămâna asta. Este atât de important pentru tine să dezlănțui iadul pe cineva pe care-l iubești, pur și simplu pentru că „poți”? Discreție, prietene. Încearcă-l cândva.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ka-CHING! Bună, făcător de bani. Ești acea persoană care începe anul cu munca, iar în timp ce alții râd de tine, știi că acesta este cel mai bun mod de a începe vreodată un nou an. Dacă banii sunt scopul tău, ești pe drumul tău, Săgetător. Toate luminile verzi și banii sunt ai tăi pentru a le face. Ești responsabil de lumea ta și, în această săptămână, îți vei asumi întreaga responsabilitate pentru viața ta, munca, sănătatea și viitorul tău.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Încă simți acel soare minunat Capricorn care strălucește asupra ta și intenționezi să faci din fiecare secundă din această săptămână un succes. Ceea ce s-ar putea să te fi obosit doar anul trecut este tocmai lucrul la care vei lucra în această săptămână. Acest lucru trece peste bord și pentru tine, așteaptă-te la o redresare foarte pozitivă în viața ta amoroasă și în contul tău bancar. Dacă cineva știe cum să te facă fericit, TU ești, Capricorn. Fă-ți această favoare și trăiește-ți viața în felul tău.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Încă o dată, ești în centrul atenției multor oameni și, desigur, acest lucru se referă mai ales la familie. Ai devenit oarecum un lider în acest grup, iar înțelepciunea ta este atât apreciată, cât și căutată. Așteaptă-te să auzi de la cineva din familie despre care credeai că a dispărut din viața ta. Este o reuniune fericită pe care trebuie să o aștepți cu nerăbdare. Fii înțelept, fii puternic.

Pești (19 februarie - 10 martie)

Săptămâna aceasta poate fi mult mai ușoară decât ai anticipat, Pești, ceea ce înseamnă că volumul tău de muncă nu te va trage în jos, iar viața ta de familie va consta în înțelegerea tuturor. Nu este un vis devenit realitate? Săptămâna aceasta este ușoară și, sincer, ar putea fi puțin... sexy. Dacă ești într-o relație, să spunem doar că te vei distra. Dacă nu, vei fi pe cale să cunoști pe cineva foarte special. Acum asta e ceva de așteptat!

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal