x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 7 - 13 mai. Taurii sunt predispuşi la decizii greşite

Horoscop săptămânal 7 - 13 mai. Taurii sunt predispuşi la decizii greşite

04 Mai 2018   •   15:21
Horoscop săptămânal 7 - 13 mai. Taurii sunt predispuşi la decizii greşite

Horoscop Berbec

În prima parte a săptămânii, haosul de la locul de muncă nu-ţi permite să faci şi alte locuri, însă starea ta de spirit va fi, în general, bună. Spre sfârşitul săptămânii, începi să petreci din ce în ce mai mult timp cu familia, iar acest lucru te face mai fericit decât ai fi crezut.

Taur

Sunt o mulţime de lucruri pe care îţi doreşti să le faci în această săptămână, însă încearcă să eviţi asta în prima parte a săptămânii, căci eşti predispus la a lua decizii greşite. Începând cu ziua de miercuri, intuiţia ta este mai ascuţită ca niciodată.

Gemeni

Vei cunoaşte o mulţime de persoane, însă multe dintre ele nu vor mai apărea în viaţa ta prea curând, aşa că nu te chinui prea tare să îţi aminteşti numele tuturor. Va fi o săptămână în care vei avea multă energie pozitivă şi vei petrece mult timp cu prietenii.

Rac

Vrei să ieşi din rutină, iar acest lucru este perfect în regulă, nu trebuie să te simţi vinovat pentru asta. Nu îţi doreşti să petreci timp în oraş, însă contextul nu îţi permite alt lucru, de aceea optezi pentru o mulţime de plimbări lungi prin parc.

Leu

Îţi dedici această săptămână prietenilor, iar nişte discuţii interesante cu aceştia vor scoate la iveală o idee briliantă. Nu o lăsaţi să treacă! La sfârşitul săptămânii, sensibilitatea ta va fi remarcată de o persoană, iar acest lucru te va face să priveşti lumea cu alţi ochi.

Fecioară

Motivul pentru care oamenii vin la tine să-ţi ceară sfaturi are legătură cu raţionamentul tău, cu puterile logicii tale. Cu toate acestea, ai grijă la modul în care comunici, căci poţi fi interpretat greşit de multe ori. Încearcă să alegi cuvintele mai prudent.

Balanţă

Petreci timp cu prieteni vechi cu care nu ai mai stat de mult, iar acest lucru trezeşte în tine o melancolie aproape molipsitoare. Melancolia aceasta te îndreaptă spre zona artelor, motiv pentru care, în această săptămână, îţi vei dezvolta mai bine latura artistică.

Scorpion

Îţi petreci timpul în preajma unei persoane dragi ţie care scoate la iveală o parte a ta pe care nici măcar tu nu o cunoşteai. Vei purta o mulţime de discuţii care îţi vor altera modul în care percepi lucrurile, însă primeşti cu braţele deschide aceste schimbări.

Săgetător

Ai o mulţime de energie pe care nu ştii cum să o consumi. În ciuda discuţiilor grozave pe care le ai cu prietenii tăi, simţi că nu ai găsit încă omul potrivit cu care să te poţi distra la maximum. De asemenea, îţi doreşti să începi să călătoreşti mai mult.

Capricorn

Are loc o mulţime de agitaţie în jurul tău, de aceea nu te poţi concentra asupra lucrurilor pe care le ai de făcut. Tot haosul din jurul tău te oboseşte. Este posibil să intri în unele conflicte cu prietenii, căci eşti iritat din cauza oboselii.

Vărsător

Uitasei cum este să fii îndrăgostit. Ai o stare generală de bine şi reuşeşti să duci la bun sfârşit orice lucru începi. De asemenea, nu ignori niciun impuls creativ pe care îl ai şi reuşeşti să transformi orice timp liber în timp de calitate.

Peşti

Ai o mulţime de lucruri în minte, însă cel mai bine ar fi să iei o pauză de la toată munca şi să te relaxezi. Încearcă să petreci cât mai mult timp singur, căci oboseala te poate împinge în unele conflicte pe care nu ţi le doreşti. În weekend, începi să ai mai multă energie.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal măi 7-13