x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 10 aprilie 2018: Peștii sunt sfătuiți să-ți gestioneze mai bine cheltuielile

Horoscop zilnic 10 aprilie 2018: Peștii sunt sfătuiți să-ți gestioneze mai bine cheltuielile

09 Apr 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 10 aprilie 2018: Peștii sunt sfătuiți să-ți gestioneze mai bine cheltuielile

Berbec

Unele relații personale sau profesionale se pot reconfigura sau finaliza definitiv. Analizează atent evenimentele și cauzele lor.

Taur

La locul de muncă se încheie o etapă importantă. Încetinește ritmul cotidian și renunță la tiparele mentale. 

Gemeni

Este un bun prilej de a lămuri problemele din capitolul sentimental. Iubirea și implicațiile ei vor căpăta alte conotații pentru tine. 

Rac

Ai un cuvânt greu de spus la serviciu dar și acasă. Îți revine integral misiunea să decizi.Provovează-ți cele mai bune idei. 

Leu

Mentalitatea ta se schimbă brusc zilele acestea. Eforturile intelectuale trebuie evitate, fiindcă există riscul suprasolicitării nervoase. 

Fecioară

Primești sprijin financiar de la alții. Dincolo de aparențe, există interese meschine. Fii prudent și nu te lasă impresionat de favoruri. 

Balanță

Emoțiile sunt mai greu de gestionat în această perioadă. Ai răbdare și iubește-te mai mult. Canalizează-ți energia doar spre nevoile tale. 

Scorpion

Detașează-te de tumultul cotidian și de forfota de la serviciu. Organismul este obosit și are nevoie de odihnă și de atenție specială. 

Săgetător

Este timpul să-ți reconsideri relațiile cu prietenii. Sunt persoane în preajma ta care au interese meschine și îți obstrucționează progresul. 

Capricorn

S-a finalizat o etapă profesională importantă. Ar fi bine să analizezi evenimentele și să te retragi pentru moment în liniștea familiei.

Vărsător

Dialogurile cu persoanele mai în vârstă decât tine îți vor aduce sfaturi deosebite. Este un bun prilej de a-ți remodela filozofia de viață.

Pești

Ești preocupat să obții sponsorizări de la rude. Bazează-te totuși numai pe veniturile tale și rezumă-te la cheltuielile strict necesare!

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop