x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 octombrie. Balanţele şi Peştii sunt plini de energie pentru acest început de săptămână

Horoscop zilnic, 10 octombrie. Balanţele şi Peştii sunt plini de energie pentru acest început de săptămână

09 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 10 octombrie. Balanţele şi Peştii sunt plini de energie pentru acest început de săptămână

Berbec

Va fi o zi plină de evenimente, şi, chiar dacă te-ai pregătit pentru o călătorie sau o ieşire în oraş, ceva tot te va lua prin surprindere.

Taur

Simţi nevoia de o schimbare şi are legătură cu stilul de viaţă. Vei începe cu stilul vestimentar, apoi te gândeşti cum să începi un proiect nou.

Gemeni

Pentru că nu mai ai răbdare, vei face o vizită unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva timp, după ce termini serviciul, în loc să-l chemi la tine acasă.

Rac

Nu mai amâni deloc mini-vacanţa la care visezi de când ai venit din concediu. Vei face o plimbare undeva aproape de apă, sau cât mai sus, la munte.

Leu

Îţi revii cu greu după weekend şi te concentrezi foarte greu la locul de muncă. Abia te trezeşti şi îţi ceri scuze faţă de cei care sunt afectaţi de stângăcia ta.

Fecioară

Un prieten apropiat te sfătuieşte să scapi de ceea ce nu mai ai nevoie în viaţa ta, indiferent că este vorba de persoane, sau obiecte. Nu-ţi fie teamă de schimbare.

Balanţă

Eşti la polul opus faţă de Leu. Te simţi plin de energie, încrezător în tine, elegant, şarmant şi vrei ca ziua de luni să dea startul unei săptămâni minunate.

Scorpion

Vei avea foarte multă treabă la locul de muncă, unde va trebui să dai multe telefoane şi să trimiţi mesaje tuturor superiorilor, de la manager la director.

Săgetător

După o ieşire în oraş cu o persoană de care te-ai apropiat, vei descoperi că aveţi mai multe lucruri în comun decât credeaţi şi îţi este teamă să nu te ataşezi prea tare.

Capricorn

Lucrurile au scăpat puţin de sub control şi te-au cam luat prin surprindere. Eşti nevoit să-ţi schimbi toate planurile pentru această săptămână.

Vărsător

Din fericire, o persoană va reuşi să te scoată din starea de moleşeală şi te va pune în legătură cu prieteni pe care nu i-ai vazut de ani de zile.

Peşti

 Ai reuşit să te odihneşti în ultimele două zile, eşti plin de viaţă şi te simţi inspirat de persoanele care au făcut o schimbare în viaţa lor.

×