x close

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2018: Gemenii sunt sfătuiți să gândească pozitiv

0
11 Ian 2018 - 19:50
Horoscop zilnic 12 ianuarie 2018: Gemenii sunt sfătuiți să gândească pozitiv
Berbec

Pentru unii nativi, ziua le aduce o nouă întâlnire care îi destabilizează. Se pot îndrăgosti de persoane care nu răspund cu adevărat aspiraţiilor lor.

Taur

Acordaţi o atenţie deosebită familiei şi celor apropiaţi, ceea ce vă ajută să uitaţi de grijile profesionale şi de supărările de care aveţi parte în alte domenii ale vieţii.

Gemeni

Dacă aveţi tendinţa să priviţi lucrurile negativ sau dacă vă simţiţi deprimat, concentraţi-vă asupra aspectelor pozitive ale vieţii.

Rac

Nativii din această zodie fac o achiziţie, alături de partenerul de viaţă. Se poate să cumpere împreună o casă sau o maşină, iar demersurile lor sunt încununate de succes.

Leu

Este bine să vă supravegheaţi contul bancar. Apar cheltuieli neprevăzute, însă, pe de altă parte, primiţi și nişte bani. Viaţa sentimentală este intensă.

Fecioara

Aveţi tendinţa să aruncaţi banii pe fereastră. Faceţi tot posibilul pentru a contracara această tendinţă. Relaţiile cu prietenii sunt pline de afecţiune.

Balanţa

Acasă, simţiţi nevoia să vă faceţi plăcut, să fiţi iubit şi, în acelaşi timp, aţi vrea ca toată lumea să vi se supună. Adoptaţi un comportament discret.

Scorpion

Unii nativi trebuie să facă faţă unor responsabilităţi familiale, mai ales în privinţa părinţilor. Problemele din viaţa de cuplu sunt pe cale să se rezolve.

Săgetător

Pentru a vă face fericit partenerul de viaţă, inventaţi o mulţime de lucruri, reuşind să-l surprindeţi de fiecare dată într-un mod plăcut.

Capricorn

Deşi vă confruntaţi cu unele probleme familiale, nu le acordaţi o atenţie excesivă. Veţi vedea că lucrurile se aranjează de la sine, curând.

Vărsător

Ziua aceasta favorizează domeniul material şi financiar. Proiectele care sunt legate de bani sau de imobiliare se dezvoltă într-un mod satisfăcător.

Peşti

Tensiunile de peste zi, stresul şi problemele care se prelungesc până seara târziu au efecte negative asupra stării dumneavoastră generale.

 

Citeşte mai multe despre:   horoscop

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de