x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 aprilie. Ce vor face în Vinerea Mare semnele zodiacale?

Horoscop zilnic, 14 aprilie. Ce vor face în Vinerea Mare semnele zodiacale?

13 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 14 aprilie. Ce vor face în Vinerea Mare semnele zodiacale?

Berbec

Perioada de evaluare a ceea ce ai realizat în ultimele săptămâni nu s-a terminat. Încă analizezi toate detaliile pentru că nu mai vrei să repeţi greşelile din trecut.

Taur

Pentru că ai o zi liberă, ai energia necesară pentru a termina treburile pe care le-ai tot amânat. Din fericire, le vei rezolva repede.

Gemeni

Spre deosebire de celelalte zile în care comunici eficient cu persoanele dragi şi vă înţelegeţi de minune, astăzi va fi o tensiune şi o monotonie în aer.

Rac

Latura ta romantică şi aventuroasă va fi foarte accentuată şi vrei să evadezi undeva în acest weekend cu persoana iubită.

Leu

Un eveniment neplăcut pe care l-ai cauzat în trecut începe să te bântuie şi începi să ai regrete. Cumva, inima ta încă nu a trecut peste asta.

Fecioară

Nu vei mai ţine cont de superstiţii şi îţi vei anunţa prietenii şi familia de schimbările ce vor urma în viaţa ta. Nu mai poţi ascunde la nesfârşit veştile bune.

Balanţă

Ai cam lăsat treburile casnice deoparte în ultima vreme, dar astăzi iei decizia să faci curăţenie şi să repari ce e de reparat prin casă.

Scorpion

Gândul că nu mai ai pentru ce lupta te sperie și cauți noi aventuri, pentru că termini tot ce ţi-ai propus. Pleacă undeva în această vacanţă.

Săgetător

 Munca depusă din ultima vreme începe să dea roade. Conturile bancare se rotunjesc și deja te gândești ce să-ți cumperi.

Capricorn

Lucrurile pe care nu le poți controla te înspăimântă, mai ales dacă la mijloc sunt și sentimente. Lasă-te purtat de val. Profită de aceste zile libere.

Vărsător

Obstacolele pe care le-ai întâlnit zilele trecute dispar ca prin minune și ai cale liberă să îți îndeplinești toate dorințele.

Peşti

Ai încercat să nu te gândeşti toată săptămâna la asta, dar imediat cum ajungi acasă, îi vei spune partenerului tău tot ce te frământă.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine