x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 15 aprilie 2018: Capricornul are şansa de a câştiga un premiu mare într-o competiţie

Horoscop zilnic 15 aprilie 2018: Capricornul are şansa de a câştiga un premiu mare într-o competiţie

14 Apr 2018   •   17:27
Horoscop zilnic 15 aprilie 2018: Capricornul are şansa de a câştiga un premiu mare într-o competiţie

Horoscop 15 aprilie 2018. Fecioara va face duminică un compromis cu jumătatea lor mai încăpăţânată, iar Capricornul are şansa de a câştiga un premiu mare într-o competiţie.

Astăzi, Balanţele se vor simţi obosite, iar Taurii tind să ia orice remarcă, chiar şi cea mai nesemnificativă, personal.

Horoscop 15 aprilie 2018 pentru Berbec
Berbecului ar trebui să-şi petreacă această zi într-o stare de pasivitate totală. Amânaţi sarcinile care riscă să vă producă oboseală. Permiteţi-vă să aveţi un somn bun sau petreceţi timp făcând lucruri care vă provoacă plăcere.

Nu vă fie frică să refuzaţi politicos tuturor cererilor de ajutor care au venit la voi. Nu sunteţi egoişti, ci alegeţi să vă gândiţi şi la liniştea şi odihna dumneavoastră. 

Horoscop 15 aprilie 2018 pentru Taur 
Taurii tind astăzi să ia orice remarcă, chair şi cea mai nesemnificativă, personal. Înainte de a vă arunca la concluzii, privind persoana care v-a jignit, gândiţi-vă: faceţi ce este bine? Încercaţi să interpretaţi ceea ce se întâmplă ca o glumă.  

Dacă auto-ironia nu a fost niciodată punctul dvs forte, găsiţi o scuză pentru a părăsi locaţia în care vă aflaţi pentru un timp. Încercaţi să vă găsiţi liniştea, să vă calmaţi şi să vă liniştiţi, iar mai apoi puteţi reveni la conversaţie. 

Horoscop 15 aprilie 2018 pentru Gemeni 
Gemenii astăzi nu ar trebui să facă lucruri la care nu se pricep. Neprofesionalismul dvs. nu numai că nu va aduce efectul dorit, dar poate avea și o serie de consecințe neplăcute.

Deci, dacă sunteţi chemat să reparaţi nişte cabluri, fără a fi un tehnician profesionist, mai multe dispozitive se vor rupe imediat. Acesta este un exemplu conceput pentru a arăta că pseudo-cunoașterea multor probleme poate avea un preț foarte ridicat.

Horoscop 15 aprilie 2018 pentru Rac 
Racul va primi un telefon descurajant de la unul dintre colegii săi la serviciu. El va raporta faptul că colegul dvs de lucru este grav bolnav, ceea ce înseamnă că el mâine nu va veni la muncă. Acest lucru, desigur, vă aduce mai multe probleme. Astăzi ar trebui de altfel să vă gândiţi la odhnă, să petreceţi timp cu familia sau să organizaţi o mică excursie: un picnic în natură, de exemplu, vă va distrage atenţia de la experienţele neplăcute. 

Horoscop 15 aprilie 2018 pentru Leu 

Leul astăzi nu ar trebui să se arunce cu capul înainte, în situaţia unei impăcări cu o anumită persoană. Chiar dacă nu-ți pasă ce cred ei, ar fi bine să te abții de la astfel de confesiuni. Momentul nu a venit încă.

Ceea ce ar trebui să faceți cu adevărat este să vă gândiţi la aspectul dumeavoastră interior-exterior şi să petreceţi puţin timp, făcând nişte schimbări în acest sens.

Vizitaţi salonul de înfrumuseţare, luaţi cursuri acasă dacă simţiţi că vă pasionează acest domeniu, iar la sfârşitul zilei puteţi chiar să citiţi o carte despre dezvoltarea personală şi profesională. 

Horoscop 15 aprilie 2018 pentru Fecioara 
Fecioara va face astăzi un compromis cu jumătatea lor mai încăpăţânată. Când discutăm despre o problemă familială complexă, evitați agresiunea în toate manifestările sale.  

Acţionaţi cu pricepere, fiţi un strateg inteligent, care este conştient de subtilităţile psihologiei umane. Deci, dacă partenerul dvs iubeşte complimentele şi laudele, nu le evitaţi. În final vă veţi atinge scopul şi veţi rezolva o problemă dificilă în favoarea dvs. 

Horoscop 15 aprilie 2018 pentru Balanţă 
Balanţa se simtă obosită astăzi, din cauza unei incertitudini înverşunate. Vă veţi întreba iubitul despre un anumit subiect care vă provoacă îngrijorare. Din păcate, această persoană va continua să se joace cu sentimentele dvs, fără a răspunde nici pozitiv, nici negativ la întrebarea „Vom fi vreodată împreună?”.

Tăcerea prelungită este deja un semnal destul de alarmant. Poate că cel mai bun lucru pe care îl puteşi face este să încercaţi să eliminaţi această persoană din inima dvs, deşi este greu, poate fi o decizie mult mai sănătoasă pentru psihicul dvs. 

Citeste aici horoscopul integral

 

×
Subiecte în articol: horoscop