x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 mai. Zi tensionată de luni. Comunicarea este soluția tuturor problemelor

Horoscop zilnic, 15 mai. Zi tensionată de luni. Comunicarea este soluția tuturor problemelor

14 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 15 mai. Zi tensionată de luni. Comunicarea este soluția tuturor problemelor

Berbec

Ești cu totul absorbit de alte tărâmuri și vrei să te decontectezi de la realitate. Cum termini serviciul, te urci în mașină și te duci acolo sunt deja toți prietenii tăi.

Taur

Este momentul pe care îl așteptai de foarte mult timp. E ziua în care îți vei pune ordine în viață și în gânduri și vei clarifica toate neînțelegerile cu prietenii.

Gemeni

O persoană din anturajul tău va avea nevoie de cineva pe care să se poată baza, o persoană de încredere, iar pentru ea, tu ești omul de care are nevoie.

Rac

De cele mai multe, ești o persoană tăcută și nu spui nimic până când nu consideri că este absolut necesar. Astăzi însă, vei vorbi neîncetat și te vei simți liber.

Leu

Sunt șanse foarte mari să te întâlnești cu o persoană cu care să rezonezi pe plan emoțional așa cum nu ți s-a întâmplat de mult timp

Fecioară

După ce vei termina cu treburile de ordin profesional, te vei ocupa și de viața ta personală. Vei sta cu familia și nu te vei dezlipi de ei.

Balanţă

Relația de iubire în care te afli are momentele ei bune și rele, fericite și tensionate, dar comunicarea este soluția tuturor problemelor.

Scorpion

Cu toate că știi să citești repede o persoană, prietenii apropiați și cei care te cunosc foarte bine spun că opiniile tale nu sunt mereu raționale.

Săgetător

Fiecare persoană are o abilitate, iar tu ești bun în a acționa, fără prea multe discuții. Nu ești persoana vorbăreață și sociabilă azi.

Capricorn

Tinzi să dai explicații pentru orice faci și pentru tot ce se întâmplă în jurul tău, asta din cauză că ai fost mult prea tăcut în ultima vreme.

Vărsător

Luni este ziua în care te vei simți mândru de tine și ai și de ce. Nu te umfla în pene și nu uita de bunul-simț, însă. Ai grijă să nu exagerezi cu laudele.

Peşti

Oricât de mult ai încercat să ignori gândul de a călători, îți vine în minte din ce în ce mai des. Nu contează că nu ai nimic planificat. Du-te unde îți dorești!

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine