x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 2 noiembrie: Leii sunt sfătuiți să ajute un prieten aflat într-o situație critică

Horoscop zilnic 2 noiembrie: Leii sunt sfătuiți să ajute un prieten aflat într-o situație critică

01 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Leii sunt sfătuiți să ajute un prieten aflat într-o situație critică

Berbec

Astăzi sunteți înclinat să subestimaţi lucrurile bune de care aveţi parte. Astrele vă recomandă să vă comparaţi şi cu cei mai puţin răsfăţaţi de viaţă.
Taur
Aţi putea deveni supărător de insistent încercând să vă impuneţi cu orice preţ un punct de vedere. S-ar putea să reuşiţi, dar victoria va avea un gust uşor amar.

Gemeni

Visaţi la nişte favoruri în context profesional. Veţi plăti însă obţinerea lor cu reacţii de antipatie şi invidie. Încercați să fiți precaut.
Rac

Va puteţi ocupa astăzi de lucruri personale, care cer discreţie şi intimidate.Curiozitatea celorlalţi nu va reuşi să va perturbe.

Leu

E momentul să întoarceţi ajutorul primit de la un prieten adevărat. Cel mai probabil va fi nevoie de o susţinere morală într-o situaţie critică.
Fecioara

Dincolo de nişte reproşuri va răsări și soarele pe strada voastră. Sunteţi iubit și înțeles de persoana potrivită dar există risc în zona finanţelor.

Balanţă

Nu vă pierdeţi cu firea, nimeni nu e de neînlocuit şi nimic nu durează veşnic. Acceptaţi realitatea şi încercați să  găsiţi răspunsuri realiste.
Scorpion

Respectul de care va bucuraţi printre colegi va ajută astăzi să ieşiţi dintr-o situaţie confuză.Vă veţi simţi uşurat deci e cazul să zâmbiţi.

Săgetător

Simţiţi o nevoie acută de amuzament şi relaxare căreia e indicat să-i daţi curs. Un film în oraş ,o seară în club pot face minuni .
Capricorn

Parcurgeţi o perioada propice explorărilor şi orice nouă încercare are şanse de succes, mai ales în dragoste,prietenii şi comunicare.
Vărsător

Dacă aţi primit nişte lovituri în ultima vreme nu e cazul să le priviţi că pe nişte eşecuri. E una din lecţiile majore ale existenţei voastre.
Peşti

Din nou aveţi tendinţa de a vă refugia din faţa unor adevăruri care nu vă convin. E o atitudine copilărească şi total neproductivă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop