x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 mai. Te aşteaptă o promovare săptămâna asta

Horoscop zilnic, 22 mai. Te aşteaptă o promovare săptămâna asta

21 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 22 mai. Te aşteaptă o promovare săptămâna asta

Berbec

S-ar putea să-ţi faci cele mai rele scenarii pentru perioada imediat următoare, dar pierzi din vedere lucruri importante. Nu te agita prea tare.

Taur

Îţi doreşti foarte mult să demonstrezi colegilor cât de mult îi respecţi şi că ai face tot ce îţi stă în putinţă pentru a face o echipă bună.

Gemeni

Nu va fi uşor să separi conflictele personale de viaţa profesională. Te gândeşti tot mai mult cum să te împaci cu persoana iubită şi să eliberezi această presiune.

Rac

Singura variantă prin care poţi scăpa de problemele personale este să te duci la persoana în cauză şi să îi spui direct ce simţi.

Leu

Este posibil ca tu să fii cea mai calmă persoană de la serviciu, spre deosebire de ceilalţi, iar calmul în situaţiile de criză este o calitate rar întâlnită.

Fecioară

Spre deosebire de Lei, spiritul critic este la cote maxime şi analizezi diferite strategii care să te ajute să câştigi mai mulţi bani.

Balanţă

Te grăbeşti să pleci cât mai repede de la serviciu pentru că ştii că acasă te aşteaptă o surpriză, dar nu încerca să îţi dai seama despre ce este vorba.

Scorpion

Cu toate că tu nu vrei să recunoşti, caracterul puternic şi ambiţia ta va fi văzută şi de şeful tău. Te aşteaptă o promovare săptămâna asta.

Săgetător

De obicei, te bazezi pe intuiţie şi ai încredere în ce-ţi spune instinctul, dar de data asta vei primi semnale contradictorii. Eşti confuz şi nu ştii ce să mai crezi.

Capricorn

Orice efort pe care îl vei face ca să îţi uşurezi munca, atât ţie, cât şi colegilor, va fi în zadar. Nimeni nu are chef să muncească în prima zi a săptămânii.

Vărsător

O să laşi deoparte ideile de a munci suplimentar şi vei face un city-break în weekend cu partenerul tău de viaţă sau cu cel mai bun prieten

Peşti

Nu ai încredere în vorbele şi comportamentul unei persoane, care vrea să pară ceea ce nu este. Vei apela la un prieten pentru a te asigura că ai dreptate.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic horoscop maine