x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 aprilie. Un prieten vechi va lua legătura cu tine şi va dori să vă vedeţi

Horoscop zilnic, 28 aprilie. Un prieten vechi va lua legătura cu tine şi va dori să vă vedeţi

27 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 28 aprilie. Un prieten vechi va lua legătura cu tine şi va dori să vă vedeţi

Berbec

Te simţi energic şi vei primi complimente din partea celor din jur. La finalul zilei, te vei bucura de linişte şi vei pleca în afara oraşului.

Taur

Te vei duce la o întâlnire care aduce împreună cunoştinţe mai vechi, dar şi actuali colegi de muncă. Veţi socializa şi vă veţi gândi la o afacere.

Gemeni

Nu mai ţine cont de superstiţii şi spune-le prietenilor şi familiei schimbările ce vor urma în viaţa ta. Nu ai niciun motiv să fii superstiţios.

Rac

Vrei să faci cât de multe lucruri poţi astăzi. Simţi că pierzi vremea, că timpul trece prea repede şi nu mai vrei să mai pierzi nicio secundă.

Leu

Ai cam lăsat treburile casnice deoparte în ultima vreme, dar astăzi iei decizia să faci curăţenie şi să repari ce e de reparat prin casă.

Fecioară

Eşti mulţumit de ce ai realizat în această săptămână şi nu vrei să mai munceşti şi azi. Te odihneşti, sau ieşi seara prin oraş cu prietenii.

Balanţă

Spre deosebire de celelalte zile în care comunici eficient cu persoanele dragi şi vă înţelegeţi de minune, astăzi se simte o tensiune între voi şi vă certaţi din orice.

Scorpion

Un prieten vechi va lua legătura cu tine şi va dori să vă vedeţi. Ai foarte mari emoţii pentru că persoana respectivă înseamnă foarte mult pentru tine.

Săgetător

Trebuie să te ocupi de o foarte multe documente, formulare şi rapoarte. S-ar putea ca ele să te ţină ocupat şi în weekend.

Capricorn

Imediat cum ajungi acasă, îi vei spune partenerului tău tot ce te frământă. Ai încercat să nu te gândeşti toată săptămâna la asta, dar nu mai poţi.

Vărsător

E timpul să te ţii de promisiunile pe care le-ai făcut colegilor de serviciu. Aşa ajungi să stai vinerea peste program dacă nu te-ai gândit la asta înainte.

Peşti

În sfârşit, ai energia necesară pentru a te apuca de sarcinile enervante şi pe care le-ai tot amânat. Le vei rezolva foarte repede. 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine