x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 29 septembrie: Fecioarele se confruntă cu probleme de ordin sentimental

Horoscop zilnic 29 septembrie: Fecioarele se confruntă cu probleme de ordin sentimental

28 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 29 septembrie: Fecioarele se confruntă cu probleme de ordin sentimental

Berbec

Urmeză o perioadă favorabilă pentru punerea în practică a ideilor. Eşti atent cu tot ce se întâmplă în jurul tău şi mai ales la problemele ce ţin de bani.

Taur

Eşti cam sensibil şi mai pretenţios decât de obicei şi s-ar putea să ai probleme în relaţiile cu cei din jur. Pretenţiile tale sunt uneori exagerate.

Gemeni

Pot apărea schimbări importante care-ti vor aduce satisfacţii. Nu trebuie să te implici în discuţii în contradictoriu cu cei din jur.

Rac

Optimismul şi imaginaţia ta sunt la nivel maxim. Posibil să faci cunoştinţă cu o persoană importantă, dispusă să te ajute sau să te sfătuiască.

Leu

Pregateste-te de o zi agitata şi plina de surprize solicitante. Eşti prins într-o mulţime de lucruri, dar poți să realizezi tot ce ţi-ai propus.

Fecioara

O să ai  parte de o perioada interesanta, cu momente foarte bune, dar şi cu mici dificultăţi de ordin sentimental. Posibile certuri cu partenerul.

Balanţa

Te gândeşti să iei nişte decizii importante, referitoare la o afacere, dar nu-ţi ajung banii. Ar fi bine dacă ai apela, la sprijinul celor apropiaţi.

Scorpion

Te gândeşti la viitor şi pui la cale nişte planuri interesante. Alături de partenerul de viaţă vei pune la punct proiecte de viitor.

Săgetător

Eşti cam visător, motiv pentru care este de preferat să nu începi lucruri noi, pentru că există riscul să nu le rezolvi. Ai putea să faci o cucerire.

Capricorn

Eşti creativ şi faci lucruri care se bucură de apreciere. Te implici în chestiuni deosebite, le rezolvi şi primeşti complimente interesante.

Vărsător

Amână problemele ce se ivesc şi ocupă-te doar de tine şi de partenerul de viaţă. Sentimentele tale vor fi mai profunde, dacă îţi stăpâneşti impulsivitatea .

Peşti

Apar de făcut nişte drumuri care te ajută să rezolvi şi o problemă personală. Eşti cam neîncrezător în tine și este posibil să apară o situaţie neplăcută.

 

×
Subiecte în articol: horoscop