x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 ianuarie. Balanţele vor avea o întâlnire importantă

Horoscop zilnic, 5 ianuarie. Balanţele vor avea o întâlnire importantă

04 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 5 ianuarie. Balanţele vor avea o întâlnire importantă

Berbec

Dorinţa de a evada din lumea reală este mai mare ca oricând. Fii atent şi precaut în legătură cu acest lucru şi cu modalităţile în care vrei să o faci.

Taur

Oamenii te vor lovi din toate părţile, indiferent de ce parte te situezi, cineva e acolo. Priveşte aceste înfruntări ca pe nişte lecţii de viaţă pentru viitor.

Gemeni

Astăzi vei realiza că sentimentele tale sunt puţin în ceaţă, în sensul că ceea ce pare adevărat s-ar putea să fie un miraj. Nu mai crede în iluzii.

Rac

Spiritul artistic va ieşi la iveală şi vei avea un simţ accentuat al culorilor, al cuvintelor mai puternic decât de obicei. Arată-ţi lumea fantastică pe o coală de hârtie.

Leu

Te simţi folosit pentru că oamenii te-au înţeles greşit, sau au profitat de bunătatea ta. Din această cauză, te vei simţi singur pe lume, fără o persoană pe care să te poţi baza.

Fecioară

Cu fiecare zi ce trece mai faci un pas către finalizarea proiectelor pe termen scurt şi îţi planifici deja altele. Ai grijă şi de sănătatea ta în aceste zile.

Balanţă

Concentrează-te şi menţine-te cu picioarele pe pământ, pentru că vei avea o întâlnire cu o persoană importantă de la serviciu. Succesul este aproape.

Scorpion

Evenimentele zilei s-ar putea să îţi planurile şi rutina. În plus, relaţiile cu persoanele de sex opus vor fi tensionate, dacă nu conflictuale.

Săgetător

Bazează-te pe intuiţie dacă va fi nevoie azi, pentru că nu vei da greş. Dacă ai prea multe idei pe care nu vrei să le uiţi, notează-le într-un carneţel sau pe telefon.

Capricorn

Eşti foarte indispus şi nu ştii de ce, dar, de fapt, eşti foarte rezervat şi simţi că lucrurile personale, care îţi oferă confort, sunt în pericol şi vrei să le aperi cu orice preţ.

Vărsător

Unii dintre prietenii tăi tind să se piardă în realităţile lor imaginare şi să te atragă şi pe tine. Să te facă să crezi în planuri de viitor care nu au nicio bază reală.

Peşti

Este foarte posibil să fii nevoit să iei nişte decizii importante. Ia-ţi tot timpul de care ai nevoie, analizează toţi factorii şi consecinţele acestora înainte să spui ce ai hotărât.

 

×