x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Atenție, utilizatori de gadgeturi! Cum vă afectează undele electromagnetice artificiale

Atenție, utilizatori de gadgeturi! Cum vă afectează undele electromagnetice artificiale

05 Dec 2015   •   13:20
Atenție, utilizatori de gadgeturi!  Cum vă afectează undele electromagnetice artificiale

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) lansează Campania națională de informare și conștientizare a consumatorilor intitulată „S.O.S poluarea electromagnetică". Campania se adresează atât utilizatorilor de gadgeturi, cât și neutilizatorilor, căci nimeni nu se mai poate sustrage astăzi omniprezenței undelor electromagnetice artificiale.

La fel ca în toate acțiunile sale, APC România își asumă misiunea să aducă la cunoștința consumatorilor informațiile necesare utilizării în cunoștință de cauză a tehnologiilor care funcționează cu unde electromagnetice artificiale. De asemenea, vom răspunde la întrebările consumatorilor, dar vom prezenta și mijloacele de protecție disponibile în acest moment.

Aproximativ în anii 1990, când tehnologiile de transmitere a comunicaţiilor prin sistemul GSM au ajuns accesibile publicului larg, s-au realizat concomitent și studii sanitare în laboratoare și universităţi de profil, care să valideze non-toxicitatea pentru utilizator a folosirii telefonului mobil. Rezultatele au fost de la bun început contradictorii: fiecărui studiu care obţinea efecte biologice perturbante îi corespunde un studiu care infirma acele rezultate.

Rezultatele studiilor în 2015, arată că metodele de diagnostic ale electrohipersensibilității (EHS)...................

Află mai multe AICI

×