x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Înfricoșătoare, dar fascinante: cele mai ciudate invenții te vor uimi!

Înfricoșătoare, dar fascinante: cele mai ciudate invenții te vor uimi!

de playtech.ro    |    31 Aug 2015   •   17:33
Înfricoșătoare, dar fascinante: cele mai ciudate invenții te vor uimi!

“Dacă o idee nu este absurdă la început, atunci nu are nicio șansă de reușită”, obișnuia să spună Albert Einsten. Cele mai ciudate invenții din toate timpurile par să îi confirme teoria.

Imaginația umană nu are limite, dar cu siguranță câteva dintre invențiile pe care le-am selectat îi vor uimi chiar și pe cei mai creativi dintre noi. Oamenii au creat chiar și lucruri absurde, aparent fără nicio utilitate, cum ar fi costumul de baie din lemn și binoclul pentru citit în pat.

Deși în epoca modernă nu am avea ce întrebuințare să le găsim, ele alcătuiesc o listă a celor mai ciudate invenții din toate timpurile despre care ar trebui să știi, fie și doar pentru amuzament.

Una dintre cele mai ciudate invenții din toate timpurile și care, în mod clar, nu și-ar găsi utilitatea în vremurile noastre ar fi costumul de baie din lemn. Trebuie să recunoaștem, totuși, că arată destul de interesant. Lemnul este în mod natural un material plutitor și aceste costume au fost concepute pentru a salva înotătorii de la înec.

Pistolul Colt 38 este prevăzut cu un aparat de fotografiat mic. A fost proiectat în 1938 şi face o poză de fiecare dată când se apasă trăgaciul.

Citește în continuare despre alte invenții foarte ciudate 

×