x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Lux în ediţie limitată: 2013 de telefoane Vertu Ti Ferrari

Lux în ediţie limitată: 2013 de telefoane Vertu Ti Ferrari

de Alexandru Radescu    |    05 Aug 2013   •   15:52
Lux în ediţie limitată: 2013 de telefoane Vertu Ti Ferrari

Pentru preţuri care încep de 9600 de dolari, clienţii luxului au la dispoziţie o ediţie limitată de smartphone Vertu Ti Ferrari. Au fost create doar 2013 exemplare, echipa de design de la Vertu colaborând cu directorul de design de la Ferrari, Flavio Manzoni.

Terminalul este îmbracăcat în acelaşi tip de piele care se regăseşte şi la bordul maşinii. Componentele din metal ale telefonului sunt protejate de un “strat ca de diamant” (DLC – Diamond Like Coating) similar cu cel care se foloseşte pentru a proteja motorul de la F12berlinetta. Valoarea acestui tip de “strat” se datorează durităţii şi rezistenţei la uzură şi la zgârieturi. 

Sub “capotă” descoperim o arhitectură hardware bazată pe Qualcomm Snapdragom cu procesor dual core la 1,7GHz, ecran de 3,7 inci, cameră foto de 8MP şi platformă software Android 4.0.

Vertu Ti Ferrari pune la dispoziţia utilizatorilor săi şi o aplicaţie unică Ferrari, care adună la un loc informaţii referitoare la lumea producătorului auto. Fiind conectată la platforma online Ferrari Magazine, aceasta primeşte ştiri actualizate imediat ce acestea sunt prezente pe canalele de social media - Facebook, Twitter şi Youtube.

Un terminal “Ti” este asamblat manual de un singur expert, a cărui semnătură se poate găsi ştanţată în interiorul aparatului.

×
Subiecte în articol: Vertu Ti Ferrari smartphone de lux