x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Jamie Lee Curtis: "Chipul Regelui muzicii Pop, o mască tristă a durerii"

Jamie Lee Curtis: "Chipul Regelui muzicii Pop, o mască tristă a durerii"

21 Iul 2009   •   00:00
Jamie Lee Curtis: "Chipul Regelui muzicii Pop, o mască tristă a durerii"

Actriţa Jamie Lee Curtis a scris, într-un post apărut pe huffingtonpost.com, despre dependenţa ei de sedative şi despre moartea subită a lui Michael Jackson. "Domnul Jackson era dependent. Dorea uşurare şi pentru asta căuta oriunde şi folosea orice metodă. A fost şi este o conspiraţie a tăcerii", scrie actriţa.



În materialul intitulat “Regele Durerii”, actriţa vorbeşte despre reclama făcută de Michael în 1984, care s-a sfârşit tragic pentru  megastar, acestuia luându-i foc părul şi suferind răni de gradul 2 şi 3 pe scalp.

"Toată lumea a spus că acela a fost  momentul care a definit începutul consumului de sedative, care, într-un final, au pus stăpânire pe viaţa lui Jackson. Ei bine, eu nu cred asta", spune actriţa.

Jamie Lee Curtis continuă: "Durerea lui Michael datează de când s-a născut, din momentul în care a devenit o maşină de făcut bani, un obiect...Puţini sunt copiii al căror echilibru mental a rămas intact după ce au stat în lumina reflectoarelor şi şi-au irosit copilăria pentru a satisface plăcerile materiale ale altora. Eu cred că Michael Jackson avea dureri teribile. Arsurile sunt groaznice şi eforturile pentru recuperare sunt imense...dar, vine un moment când durerile fizice se opresc, însă nu şi cele psihice, care încep să deţină controlul. Pentru asta Michael trebuia să fie ajutat. La asta ar fi trebuit să se gândească cu adevărat cei care l-au iubit".

Curtis a dezvăluit, de asemenea, informaţii personale legate de propria dependenţă de sedative, de care, din fericire, s-a vindecat la timp. "Ştiu despre ce este vorba. Şi eu am trecut prin asta. După o operaţie estetică, consumul de medicamente a devenit o rutină. Am devenit dependentă, iar morfina însemna o baie caldă şi o modalitate de a evada din realitate", scrie Curtis.

"Vindecarea mea de abuzul de analgezice este singura realizare majoră din viaţa mea...dar asta cere...o luptă grea. Dar ajutorul este acolo, în fiecare oraş, în fiecare grup de persoane dependente de droguri sau alcool, la fiecare pas făcut şi în fiecare discuţie despre viaţă", mai spune Jamie Lee.

"Domnul Jackson era dependent. Dorea uşurare şi pentru asta căuta oriunde şi folosea orice metodă. A fost şi este o conspiraţie a tăcerii şi sunt sigură că au fost intervenţii ale familiei pentru a-l ajuta. Sunt sigură că au încercat...Dar cel dependent obţine ceea ce-şi doreşte...să scape de durerea care-l macină...Cu toţii am participat. Cu toţii am fost implicaţi. Donaţiile ar trebui făcute pentru prevenirea consumului de droguri, nu pentru copiii lui. Ei nu au nevoie de bani. Ei au nevoie de tatăl lor, care, din nefericire, este mort. Poate chipul lui Michael, îndelung contestat, nu va rămâne cunoscut ca fiind chipul Regelui muzicii Pop, ci doar o mască tristă a unei traume şi...dureri", conchide Jamie Lee Curtis. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special