x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Locul unde fiecare turist se simte ca un VIP

Locul unde fiecare turist se simte ca un VIP

de Andreea Sminchise    |    17 Iul 2009   •   00:00
Locul unde fiecare turist se simte ca un VIP

În vara asta, hotelierii de pe litoral nu mai includ nimic în preţul cazării. Până şi la hotelurile de două stele, micul dejun se plăteşte separat. Ca să nu mai vorbim despre şezlonguri, umbrele sau acces la piscină. Printre puţinele locuri unde răsfăţul turistului a rămas lege e complexul Vox Maris No1 Club din Costineşti.

O dată cu cheia de la cameră, la Vox Maris primeşti o brăţară. "Numai în Bulgaria am mai văzut că se practică asta", spun cei care vin aici pentru prima dată. Ceilalţi ştiu că "însemnul oaspetelui" le oferă un loc de parcare (din cele 300 ale complexului) păzit 24 de ore din 24, micul dejun pentru două persoane, şezlonguri, prosoape şi umbrele pentru plajă, partide de tenis de masă şi biliard sau acces la oricare dintre cele patru piscine ale complexului absolut gratuit.

SĂ TE TOT DISTREZI
Pentru acest sezon, Nicuşor Năstase, patronul de la Vox Maris, vine cu surprize noi pentru cei care îi calcă pragul. În complexul din Costineşti a amenajat cea mai modernă discotecă din ţară, pentru care a cumpărat anul trecut aparatură de sunet şi lumini în valoare de un milion de euro.

Entertainerii obişnuiţi ai locului - celebra trupă "The Sky" din Iaşi - vor oferi anul acesta show-uri speciale, promit cei de la Vox Maris: dansuri tematice, costumaţii, show-uri de lumini, flăcări şi artificii. În plus, în fiecare sâmbătă, în discotecă vor fi invitaţi şi petreceri-surpriză. Pe lângă spectacolele care se vor organiza, ceea ce face discoteca de la Vox Maris cu adevărat specială este faptul că până la ora 1:00 noaptea ringul de dans este marginea piscinei. Iar atmosfera este, realmente, una de film hollywoodian.

La distracţie au acces atât oaspeţii complexului, cât şi alţi turişti cazaţi în staţiune, pentru că în discotecă încap nu mai puţin de 4.000 de oameni.
Şi dacă aţi trecut de vârsta club-bing-ului, nu trebuie să vă faceţi griji.
La Vox Maris e distracţie pentru toate vârstele. Puteţi să vă petreceţi seara jucând bowling - anul ăsta în complex au fost amenajate patru piste nou-nouţe la standarde europene, biliard sau tenis de masă.

Sau puteţi să petreceţi o seară romantică la restaurantul "La pergola", de pe marginea piscinei, cu meniu specific italian şi muzică bună, cântată la pian de maestrul Mircea Constantin.

TARIFE ŞI OFERTE
Pentru că e vârf de sezon, tariful la recepţie pentru o cameră la Vox Maris a crescut la 420 de lei. Cei de aici au însă o ofertă de nerefuzat - cine plăteşte şase nopţi de cazare primeşte una în plus, gratuit. Complexul are 700 de locuri de cazare în camere duble, cotate la 3 stele, sau în apartamente şi garsoniere de 5 stele. Fiecare cameră are televizor cu cablu, frigider, telefon şi aer condiţionat.

Pentru relaxare, pe lângă băi de soare la piscină, turiştii au la dispoziţie saună, jacuzzi, masaj, o sală de fitness dotată la standarde internaţionale, spectacole oferite de un grup de instrumentişti din Germania şi de trei dintre câştigătorii de la Megastar, care cântă aici din 10 iulie şi până la sfârşitul verii. Nici copiii nu sunt neglijaţi la Vox Maris.




Când am zis "pentru toate vârstele" n-am glumit. Cei mici au la dispoziţie un spaţiu de joacă special amenajat pentru ei, cu zeci de turnuleţe, tobogane şi căsuţe, terenuri de sport, unde pot juca tenis sau fotbal, şi două piscine speciale. Şi pentru că cei mici sunt cei mai pretenţioşi oaspeţi, curăţenia este deviza celor de la Vox Maris. Apa din piscine este filtrată în permanenţă, iar Ph-ul este studiat electronic.

Ca în fiecare an, meniurile din cele trei restaurante sunt preparate de bucătari iscusiţi, sub "bagheta" unui chef francez. Aici, turiştii găsesc cele mai bune preparate din peşte, vedeta meniului fiind calcanul cu busuioc. Şi cum poţi să nu te simţi ca un star când toate simţurile îţi sunt răsfăţate? Apa din piscină, de o limpezime extraordinară şi de un albastru ce poate fi comparat cu cel de la Grota Azzura, şapte hectare de vegetaţie - palmieri, plante exotice, flori ornamentale şi bonsai, personalul extrem de atent şi profesionist fac din Vox Maris o oază de relaxare comparabilă cu oricare alta din Grecia sau insulele Baleare.

 

Planuri de viitor
Pentru cei de la Vox Maris, sezonul 2009 se anunţă foarte bun. În perioada de vârf, complexul va fi aproape de capacitatea maximă. Cei de aici au şi contracte cu tour-operatori străini - din Belgia, Italia etc. - de la care aşteaptă în această vară aproape 1.000 de turişti. Şi cu toate că am putea crede că dată ajuns aici nu-ţi poţi dori mai mult, Nicuşor Năstase nu pare să vrea să se odihnească. Are de gând să construiască un complex de apartamente dotate cu bucătării proprii, unde turiştii să poată găti singuri.

"Target-ul" acestora este reprezentat de turiştii care au copii mici, cu un regim alimentar mai aparte şi care vor putea avea la Vox Maris acelaşi mediu ca şi acasă. "La Vox Maris fiecare turist trebuie să se simtă ca un VIP", spune patronul stabilimentului, care ştie că cea mai bună reclamă este cea făcută de înşişi cei care au trecut pe acolo. Dovadă stă faptul că 70% dintre cei care calcă pragul complexului sunt oaspeţi fideli, care vin aici an de an. Se pare că Vox Maris creează dependenţă...

×
Subiecte în articol: special maris vox maris