x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Mazăre a ieșit din închisoare: Nu m-a speriat nimic în pușcărie. Nu mă mai interesează, sub nicio formă, viaţa publică.

Radu Mazăre a ieșit din închisoare: Nu m-a speriat nimic în pușcărie. Nu mă mai interesează, sub nicio formă, viaţa publică.

de Redacția Jurnalul    |    27 Mai 2024   •   20:01
Radu Mazăre a ieșit din închisoare: Nu m-a speriat nimic în pușcărie. Nu mă mai interesează, sub nicio formă, viaţa publică.

Radu Mazăre a ieşit, astăzi, din închisoare, după ce a fost eliberat condiţionat de Tribunalul Ilfov. Fostul primar al Constanţei a făcut primele declaraţii, la poarta închisorii Jilava din Bucureşti, acolo unde a fost aşteptat de soţia sa, Roxana.

Potrivit Antena 3 CNN, Radu Mazăre a declarat, la ieşirea din închisoare, că nu îl mai interesează "sub nicio formă, viaţa publică".

"Nu mă mai interesează, sub nicio formă, viaţa publică. Nu mă mai întrebaţi ce a fost, nu mai întrebaţi ce voi face, pentru că nu mă interesează. Asta a fost. Sunt pregătit să fiu tătic şi mă bucur, în primul rând, pentru soţia mea, care a fost lângă mine. Dacă nu mă mai interesează viaţa publică de ce vă mai interesează pe domniile voastre despre mine? Nu m-a speriat nimic, dar e suficient. Oamenii au o perioadă în viaţă, după aia se apucă să facă altceva", a precizat Radu Mazăre, după cinci petrecuţi în spatele gratiilor.

Înainte ca Radu Mazăre să iasă pe poarta penitenciarului Jilava din Bucureşti, soţia sa, Roxana, a venit să îl aştepte şi a declarat pentru Antena 3 CNN că îl aşteaptă pe "tatăl copilului ei".

Astfel, ea a confirmat că este însărcinată şi, potrivit unor surse, aşteaptă un băieţel împreună cu Radu Mazăre.

Radu Mazăre, eliberat condiţionat din închisoare

La termenul de azi, magistrații Tribunalului Ilfov au admis contestația formulată de Radu Mazăre împotriva sentinței penale pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București, în dosarul penal nr. 6917/4/2024.

"Desființează sentința penală nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București și, rejudecând în fond: În baza art. 587 din codul de procedură penală, raportat la art. 59 Cod Penal din 1969; admite cererea de liberare condiționată formulată de condamnatul Mazăre Radu Ștefan (...), aflat în stare de deţinere în Penitenciarului Jilava Bucureşti. 

Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat Mazăre Radu Ștefan, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii (...) emis de Tribunalul Ilfov, Secţia Penală; în baza sentinţei penale nr. (...) pronunțată de Tribunalul Ilfov prin care i s-a aplicat pedeapsa de 9 ani închisoare", este decizia definitivă a judecătorilor Tribunalului Ilfov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

 

×
Subiecte în articol: radu mazare eliberat tata