x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Mirese furate si nunti in secret

Mirese furate si nunti in secret

17 Mai 2004   •   00:00

EDITIE DE COLECTIE

Nici VIP-urile n-au sarit peste episodul „furatul miresei". Ginerele a platit gras si a primit ceea ce a ales. Multe personalitati au vrut sa-si uneasca destinele departe de ochii presei. De putine ori au reusit.
CATALINA IANCU

Cristina, mireasa lui Serban Huidu, a fost furata fix la miezul noptii. Au complotat pentru asta Mihai Gainusa, nasul si alti cativa prieteni ai „carcotasului". Ca s-o rascumpere, mirele a trebuit sa-si scuture buzunarele pana i-a cazut si ultimul leut.

RASCUMPARATA. Raluca Moianu a patit-o si mai rau. „Hotul" a luat-o in carca si-a rupt-o la fuga. In toata aceasta nebunie, biata Raluca si-a pierdut un pantof. Asa ca rapitorul a dus-o in brate pana la un fast-food. Acolo insa, alta belea: cat a stat baiatul la coada sa-i cumpere un suc, un necunoscut a vazut-o singura, a luat-o si el pe sus si-a dat sa fuga cu „incarcatura". In urma tipetelor disperate ale Ralucai, amicul mirelui a lasat balta racoritoarea si a alergat s-o recupereze.

PAUZA DE SUC. Nu numai barbatii se inghesuie la furat mirese. Pe aleasa lui Dan Teodorescu, de la Taxi, a facut-o disparuta prietena ei, Ioana Basescu. Melania Medeleanu, caci despre ea este vorba, l-a pus pe jar pe mirele-solist, care a spus ca si canta, numai sa i se aduca proaspata sotie inapoi. Timp de vreo ora, cat a durat „furtul", cele doua amice au dat fuga pana la un pub irlandez sa bea un suc in liniste. Interesant este ca si mirele a fost furat, iar Melania a trebuit sa-l rascumpere.

FURATA DE PARTID. Multi au pus ochii pe Ioana Basescu la nunta acesteia. Sperau probabil sa scoata ceva bani sau alte avantaje, nu atat de la mire, cat mai curand de la primarul-tata-socru mic. Adica edilul-sef al Capitalei. Numai ca amandoi au fost cu ochii pe mireasa. Dupa ore intregi de asteptare a fost pusa la punct o strategie pe linie de partid. Manevra i-a reusit unui membru PD, care a facut-o pe Ioana disparuta. A fost probabil cea mai rapida rascumparare din cate-au fost vreodata. Asta fiindca Bodo a dat fuga sa-si recapete fata de primar. Era si normal, la cat s-a chinuit s-o cucereasca.

INCOGNITO. Era de asteptat ca politicienii, mai ales cei trecuti de prima tinerete, sa tina presa cat mai departe de fericitul eveniment. Asa au facut Miron Mitrea si aleasa inimii sale, Manuela. Cu tot „secretul", informatia a „transpirat" si multi au fost cei care au dat fuga la Vila Lac 1 de la Snagov pentru a vedea macar cununia civila. Nimeni nu stia ca si cununia religioasa, si nunta au loc in aceeasi zi. Dupa ce a trimis la plimbare indiscretii, cuplul si-a pus pirostriile la Manastirea Zamfira din judetul Prahova. La fel de „secreta" a fost si nunta lui Ovidiu Musetescu. Ce sa mai spunem de Calin Popescu Tariceanu, care n-a suflat o vorba despre faptul ca se insoara. Dar pana la urma tot s-a aflat.

IN SUBSOL. Poate de rusine ca nu mai apare pe sticla, Fernandes n-a mai vrut sa dea ochii cu nimeni, nici macar la propria nunta. Pentru cine nu-si mai aduce aminte de ea, Florina Fernandes este fata aceea mulatra care dadea balbe dupa balbe, dimineata, la Pro TV. Pana cand a fost scoasa din schema. Doar vreo doua prietene au fost de fata cand Florina a zis „Da!" la starea civila. Nu inainte de-a se propti in usa, ca sa nu mai intre nimeni in sala. Dupa care, mireasa si mai experimentatul ei sot au iesit din sediul Primariei Sectorului 1 pe la subsol. Ba, mai mult, l-au pus intr-o postura proasta pe primarul Vasile Gerasim, care a oficiat casatoria. Acesta a fost nevoit sa spuna ca nu stie unde a disparut proaspata pereche, desi cei doi n-aveau unde sa se „evapore".

×
Subiecte în articol: special