x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Primul Ghid TV al Jurnalului

Primul Ghid TV al Jurnalului

27 Dec 2004   •   00:00

2004 - ANUL JURNALUL NATIONAL
Vineri, 13 februarie 2004. Zi cu ghinion pentru unii, cu noroc pentru noi: este ziua in care a aparut primul Supliment TV al Jurnalului National, difuzat gratuit impreuna cu ziarul.
SEBASTIAN S. EDUARD

INCEPUTURI. Pe coperta primului ghid TV, un celebru cuplu de prezentatori, Andreea si Andrei Zaharescu
La inceput pe hartie de ziar, in mai putine pagini, apoi in conditii grafice exceptionale, pe hartie lucioasa, in din ce in ce mai multe pagini.

CONTINUT. Acum, Suplimentul TV este o adevarata revista de sine statatoare, lucru dovedit de importanta atribuita materialelor care nu se inscriu neaparat in structura unui ghid TV clasic. In afara paginilor de recomandari din programele diferitelor canale de televiziune, a celor rezervate vedetelor media, Suplimentul Tv are acum o structura menita sa ofere cititorului o lectura cat mai variata. Articole despre paranormal, jocuri si integrame, cele mai trasnite intamplari sau recorduri din celebra "Guiness Book of Records", recomandari pentru petrecerea timpului liber, psihosex, pagini dedicate cinematografiei, muzicii, cartii sau pietei video si DVD, horoscop, teste si sfaturi practice - iata o compozitie careia nu poti sa-i rezisti. Lucru, dealtfel, confirmat si de cititori care au facut ca tirajul zilei de vineri sa creasca pana la 400.000 de exemplare.

VEDETE. Mircea Radu, Andreea Marin, Lucian Mandruta, Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Gabriela Vranceanu Firea, Andreea Raicu, Stefan Banica Jr, Alexandra Dinu, Ioana Benedek, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, Dana Rogoz, Diana Munteanu, Cristina Rus, Andreea Banica, Sanda Nicola, Iulia Fratila, Simona Gherghe, Jojo, Cosmina Pasarin, Nicoleta Luciu, Malvina si Albertina, Delia Matache, Monica Davidescu, Crina Matei sunt numai cateva dintre vedetele prezente pe copertile Suplimentului TV.

Anul 2004 a fost unul in care am tras din greu pentru acest ghid, insa efortul ne-a fost rasplatit pe masura.

×
Subiecte în articol: special