x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Udrea, afacere sulfuroasă de 1 milion de euro, sărbătorită cu şampanie pe islaz

Udrea, afacere sulfuroasă de 1 milion de euro, sărbătorită cu şampanie pe islaz

de Dan Constantin    |    09 Aug 2014   •   11:19
Udrea, afacere sulfuroasă de 1 milion de euro, sărbătorită cu şampanie pe islaz

Elena Udrea bea apă sulfuroasă și se tratează la genunchi. Semnele bătrâneții și urările de bine au ajuns-o din urmă. Ea își pregătește locul de alinare a durerilor. Joi seara, când băsismul redacta sentințele din Telepatia pentru executarea lui Dan Voiculescu și confiscarea studiourilor Antenei 3, Udrea inaugura băile politicotermale de la Boghis-Sălaj.

Afacerea este o combinație pedelisto-securistă între Udrea și Stanca Lia, soția unui fost securică decorat de Băsescu. Fetele cu bani nesăalați au băgat un milion de euro în băile termale și reci cu efecte tămăduitoare la boli de piele și la organele de reproducere. Nu există încă nici un control al oficiului de spălare a banilor în această operațiune susținută 50 la sută de Nuți Udrea. Partenera de la Băile Boghiș, Lia Stanca a plecat de la PDL și este acum șefa partidului cinetic din Sălaj. Până nu demult ea nu prea dădea leafa la angajați. Acum a dat bogățtia peste ea, dar nu se știe la ce loterie a câștigat.

La sindrofia de joi au participat pe post de vedete două figuri exponențiale ale Sălajului - Lucian Bode, care din fotbalist de județ și șef de sindicat peste cititorii de contuoare a ajuns ministrul mut al Economiei și Daniel Buda, alta stea locală care viețuiește la Cluj. Udrea a băut șampanie și s-a pozat pe o pășune verde lângă apa sulfuroasă.

Cam pute!

×