x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andre Agassi ar putea să o antreneze pe Halep

Andre Agassi ar putea să o antreneze pe Halep

de Theodora Şutiu    |    17 Ian 2019   •   11:14
Andre Agassi ar putea să o antreneze pe Halep
Sursa foto: Captura TV

Simona Halep (27 de ani) e aproape să coopteze un nou antrenor în echipa sa. Este vorba de marele campion Andre Agassi, omul pe care i l-a recomandat chiar fostul ei tehnician, Darren Cahill, cel care a lucrat cu americanul în perioada sa de glorie. Cel mai important jucător pe care Agassi  l-a pregătit este Novak Djokovic, actualul lider al clasamentului ATP.

Cea mai bună jucătoare a lumii a spus că va analiza foarte atent propunerea și că va lua o decizie în acest sens foarte curând. „Cu siguranţă, e greu fără antrenor la acest nivel. Am nevoie de unul, vom vedea după turneu. Suntem prieteni, nu se pune problema să revină (n.r. - Cahill). Am stat patru ani împreună, e alături de mine. Contează că e pe aici, prin jur, vorbim, mă mai sfătuieşte, dar nu e antrenorul meu. Nu se pune problema. Darren mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e pentru că n-am discutat cu el”, a transmis liderul mondial la conferinţa de presă, fără să precize un nume. La doar câteva ore după aceste declaraţii, jurnaliştii de la Adevărul au dezvăluit că este vorba de Andre Agassi.

Bun prieten cu Cahill, Agassi a fost primul număr 1 mondial antrenat de Darren. El locuieşte în Las Vegas, alături de soţia sa, fosta mare campioană Steffi Graf, cei doi având o academie de tenis. Simona Halep a fost acolo în ultimii ani, înainte de turneul de la Indian Wells, şi se cunosc destul de bine. Agassi a câştigat în cariera sa 8 titluri de Grand Slam. Anul trecut s-a ocupat de pregătirea bulgarului Grigor Dimitrov.

Agassi a câştigat de-a lungul carierei peste 30 de milioane de dolari doar din premii, fiind pe locul trei într-o ierarhie a câştigurilor, după Sampras şi Federer.

×
Subiecte în articol: andre agassi antrenor simona halep