x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cât costă şi de unde pot fi cumpărate biletele la meciul dintre naţionalele României şi Finlandei

Cât costă şi de unde pot fi cumpărate biletele la meciul dintre naţionalele României şi Finlandei

06 Oct 2015   •   11:49
Cât costă şi de unde pot fi cumpărate biletele la meciul dintre naţionalele României şi Finlandei
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Cei 10.000 de suporteri care au achiziţionat bilete virtuale la meciul dintre naţionalele României şi Finlandei, de joi, din preliminariile EURO 2016, le pot schimba în bilete gratuite reale, a anunţat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la casa Fotbalului.

Operaţiunea se va desfăşura conform unei proceduri ce va fi publicată pe site-ul FRF.

De marţi, de la ora 14,00, se vând bilete la cele 14 case ale Arenei Naţionale, precum şi în 500 de puncte din ţară, la magazinele Germanos şi Immedio. În premieră, casa de bilete din B-dul Basarabia va fi deschisă nonstop, iar celelalte până la ora meciului (21,45). Preţul unic a fost stabilit la 20 de lei biletul, cu excepţia zonei VIP, dar şi acolo preţurile vor fi reduse.

De asemenea, s-a constituit un grup de lucru care lucrează 24 de ore din 24, a precizat Burleanu.

Meciul dintre naţionalele României şi Finlandei se va disputa cu spectatori, a anunţa FRF, luni, după ce UEFA hotărâse iniţial să aibă loc cu porţile închise.

''În urma pledoariei susţinute de către juriştii Federaţiei Române de Fotbal în faţa Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reuşit să suspende toate sancţiunile care fuseseră decise în prealabil de către Comisia de Control, Etică şi Disciplină a forului continental'', se arată în comunicatul FRF.

După meciul cu Grecia (0-0, la Bucureşti, 7 septembrie), UEFA a decis sancţionarea FRF cu obligativitatea de a disputa cu porţile închise următorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. Pentru acelaşi meci s-a dispus şi o amendă de 60.000 de euro, cele două sancţiuni fiind dictate pentru încălcarea articolelor 14 (comportament rasist) şi 16 (2), litera c (pirotehnie) din Regulamentul Disciplinar.

FRF a fost sancţionată şi pentru incidentele de la meciul cu Ungaria (0-0, la Budapesta, pe 4 septembrie), amendată cu 70.000 de euro ca urmare a încălcării prevederilor articolului 16 (2), literele c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g şi h (tulburări provocate de spectatori - lipsă de respect faţă de imnul naţional şi lupte între suporteri) din Regulamentul Disciplinar.

Pe 20 august, Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a sancţionată FRF cu o amendă de 17.000 de euro după incidentele de la meciul din deplasare cu Irlanda de Nord (0-0), ce a avut loc pe 13 iunie.

Partida dintre echipele României şi Finlandei va avea loc joi, de la ora 21,45, pe Arena Naţională, iar duminică se va juca meciul dintre Feroe şi România, la Torshavn (19,00, ora României), ultimul al tricolorilor în Grupa D a preliminariilor EURO 2016.

×