x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Iorgulescu: Aveam doi vicepreşedinţi (Urs şi Boc) care luau salariul dar nu făceau nimic

Iorgulescu: Aveam doi vicepreşedinţi (Urs şi Boc) care luau salariul dar nu făceau nimic

20 Ian 2014   •   17:57
Iorgulescu: Aveam doi vicepreşedinţi (Urs şi Boc) care luau salariul dar nu făceau nimic

Preşedintele LPF Gino Iorgulescu a declarat luni, la finalul Adunării Generale a ligii, că a propus angajarea unui vicepreşedinte executiv după ce a constatat că Robi Urs şi Alexandru Boc nu făceau nimic.

 "Până acum LPF avea doi vicepeşedinţi care nu erau executivi. Acum are un vicepreşedinte executiv. Aici nu am găsit o organigramă cu fişa postului, aşa că Adunarea Generală a aprobat organigrama propusă. Am schimbat anumite alineate din statut în ideea de a face bine fotbalului. Erau doi vicepreşedinţi la Ligă care luau un salariu dar nu făceau nimic. Şi eu am zis că mai bine facem un vicepreşedinte executiv şi să pună umărul la treabă. Cei vechi nu aveau fişa postului să îmi spună ce fac. Am vorbit cu Sandu Boc şi mi-a zis că bea cafele, citea ziarul şi pleca acasă", a declarat Iorgulescu într-o conferinţă de presă.

Germanul Robert Pongracz este noul vicepreşedinte al LPF, a anunţat, luni, preşedintele forului, Gino Iorgulescu, într-o conferinţă de presă, după Adunarea Generală. Până în prezent, vicepreşedinţi ai LPF erau Alexandru Boc şi Iosif Robi Urs.


×
Subiecte în articol: gino iorgulescu vicepresedinti salariu