x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport ISIS îl amenință pe Vladimir Putin și securitatea Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia

ISIS îl amenință pe Vladimir Putin și securitatea Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia

de Oana Pavelescu    |    10 Apr 2018   •   18:20
ISIS îl amenință pe Vladimir Putin și securitatea Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia

ISIS lansează amenințări la adresa președintelui rus, Vladimir Putin, despre care spun că va plăti pentru uciderea musulmanilor, într-un mesaj în care este luată în vizor Cupa Mondială de Fotbal 2018.

În poster se poate vedea un jihadist care răsare dintr-o explozie și care ține în mâini un AK-47 iar în spate se vede un stadion plin cu suporteri.

Putin se află în partea stângă a pozei cu o țintă peste el. Textul care însoțește afișul spune: ”Rusia 2018. Putin cel necredincios. Vei plăti pentru uciderea musulmanilor”.

Amenințarea se pare că ar avea legătură cu suportul pe care Putin îl acordă lui Bashar Al-Assad în lupta împotriva organizației teroriste.

În ultima peroadă ISIS a lansat mai multe amenințări la adresa Cupei Mondiale de Fotbal care va avea loc în Rusia.

Luna trecută ISIS l-au avut în vizor pe Lionel Messi care era reprezentat într-un alt poster cu o îmbrăcat în salopetă portocalie stând în genunchi lângă un terorist în mijlocul unui stadion.

Cupa Mondială deFotbal 2018 de va juca în 11 orașe din Rusia în perioada 14 iunie 15 iulie, atunci când finala se va juca pe stadionul Luzniki din Moscova.
 

×