x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Jandarmeria București dă sancțiuni pentru organizatorul meciului FCSB – Rapid București

Jandarmeria București dă sancțiuni pentru organizatorul meciului FCSB – Rapid București

16 Dec 2021   •   09:00
Jandarmeria București dă sancțiuni pentru organizatorul meciului FCSB – Rapid București

Derby-ul Ligii 1 dinre FCSB și Rapid București a debutat miercuri seara, pe Arena Națională, cu o întrerupere de câteva minute, cauzată de galeriile celor două echipe, care au aruncat în teren cu petarde și fumigene. După meci, Jandarmeria a decis aplicarea mai multor sancțiuni.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a precizat într-un comunicat că, având în vedere cele întâmplate, „Jandarmeria Capitalei va aplica sancțiuni contravenționale organizatorului evenimentului sportiv, societății specializate de pază contractate de acesta și responsabililor pentru dispozitivele de ordine ai aceleiași societăți.”

În același cominicat se mai precizează că „sancțiunile vor fi aplicate pentru nerespectarea obligațiilor de a nu permite accesul persoanelor care dețin obiecte interzise, menționate în prevederile art. 10, alin. 2, lit. b) din Legea nr 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare.”

De asemenea, Jandarmeria precizează că „se vor efectua verificări pentru identificarea celor care au folosit materiale pirotehnice, în vederea aplicării măsurilor legale care se impun.”

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jandarmerie sanctiuni