x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fed Cup. Marea absentă din lotul României

Fed Cup. Marea absentă din lotul României

de Theodora Şutiu    |    31 Ian 2019   •   10:33
Fed Cup. Marea absentă din lotul României

Federaţia Română de Tenis a anunţat lista jucătoarelor de tenis convocate de Florin Segărceanu, pentru întâlnirea din primul tur de la Fed Cup, împotriva Cehiei. Astfel, din echipa ţării noastre vor face parte Simona Halep (3 WTA), Mihaela Buzărnescu (28 WTA), Irina-Camelia Begu (71 WTA), Ana Bogdan (99 WTA) şi Monica Niculescu (100 WTA).

Faptul că Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, nu a chemat-o la lot pe Raluca Olaru, specialista probei de dublu, este o mare surpriză. În acest caz, dacă se va ajunge la un meci de dublu, România va fi reprezentată fie de perechea Begu/Buzărnescu (cele două au jucat împreună la Wimbledon), fie de cuplul Begu/Niculescu, calificat în sferturile de finală ale turneului care se desfăşoară în această săptămână la Hua Hin, în Thailanda.

Kvitova e out!

Petra Kvitova (5 WTA) a anunţat, prin managerul ei, că va spune „pas” partidei dintre Cehia şi România. Finalista de la Australian Open va participa la turneele de la Sankt Petersburg şi Doha, unde s-a impus anul trecut. „A fost mereu disponibilă când a putut, nu este genul de jucătoare care să-şi găsească scuze”.

„Dacă noi o să avem, la ora meciului, toate fetele bine pregătite şi sănătoase, şi la fel şi pe Simona, despre care ştim că poate să învingă la orice oră pe oricine, pe orice suprafaţă, este clar că avem o şansă bună” - Florin Segărceanu

 

 

×