x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andrei Hrebenciuc, noul preşedinte executiv al Stelei

Andrei Hrebenciuc, noul preşedinte executiv al Stelei

04 Iun 2013   •   10:51
Andrei Hrebenciuc, noul preşedinte executiv al Stelei
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Andrei Hrebenciuc, fiul vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor Viorel Hrebenciuc, va ocupa funcţia de preşedinte executiv al clubului Steaua. Potrivit Mediafax, care citează cotidianul Pro Sport, familia Hrebenciuc va ajuta clubul roş-albastru cu trei milioane de euro pentru ca Steaua să supravieţuiască şi să ajungă în grupele Champions League.

S-a încercat o rezolvare cât mai rapidă a problemelor financiare, mai ales că vestiarul “fierbe”, jucătorii plecând în vacanţă fără a primi banii de mai bine de trei luni. Conducerea a început să caute un investitor care să ajute de urgenţă cu o sumă considerabilă, mai ales că banii primiţi de la UEFA, din market pool s-au diminuat extrem de mult. Din 4,5 milioane de euro, Steaua nu a mai primit decât 500.000 de euro. Familia Hrebenciuc pare că pune umărul destul de serios pentru ca trupa lui Reghecampf să pătrundă în grupele celei mai importante competiţii din lume şi va susţine financiar campania de transferuri.

Şi pentru ca banii ce vor urma să sosească să fie drămuiţi perfect, în conducerea clubului va fi instalat Andrei Hrebenciuc. Fiul deputatului se va înscăuna în funcţia de preşedinte executiv, post care în acest moment nu este ocupat.

×